Beoordelingen van De Blauwe Lotus Groningen

Recente recensies

4.0
Kars Dreesman
gisteren

Alles prima in orde en zoals altijd goed van kwaliteit

Gerard Hoeksma
22 juli 2021
Michel jonker
21 juli 2021

Heerlijke saté,nu bij mijn vriendje Justin op de stok zitten

Haan
19 juli 2021
Ingeborg
18 juli 2021

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
17 juli 2021

Het was tijd voor een heerlijke oriëntaalse maaltijd. De keuze was snel gemaakt: De Blauwe Lotus. Uitgebreide en toch overzichtelijke menulijst. Eenvoudig bestellen. Direct een bestelbevestiging. Binnen een minuut een Verwachte bezorgtijd-bericht. Na zo'n 25 minuten de mededeling dat de bestelling onderweg was. Daarop werd de bestelling ruim op tijd bezorgd. Goed verpakt. Goed warm. Heerlijk gegeten. Echt voortreffelijk.

Bernardus
16 juli 2021

Er zat meer bij dan ik had besteld,daar had ik niet om gevraagd,en het was ook niet lekker.????

Jackie
15 juli 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd. Alles smaakte ook goed

..
13 juli 2021
Anoniem
11 juli 2021

Zeer snelle bezorging. het meeste vlees was goed en mals. Echter vond ik de gerechten weinig smaak hebben. De rendang was niet ok. Taai en compleet smakeloos.

Bart
9 juli 2021

Heerlijk eten en prima stipt bezorgt.

Gerard Hoeksma
7 juli 2021
Joke
30 juni 2021

bezorging mooi op tijd en eten lekker warm en goede kwaliteit

de Boer
28 juni 2021

Niks mis mee. Goede Saté.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan Ploeger
28 juni 2021

Zoals het hoort, besteld, afgeleverd zoals afgesproken.

Weersing
27 juni 2021
Anoniem
27 juni 2021

Eten was weer heerlijk en goed warm, snel en vriendelijk bezorgd. Helemaal prima!

M zwarts
26 juni 2021

Heerlijk eten, en mooi op tijd bezorgd!

Janny
25 juni 2021

Eten was heerlijk. Niets op aan te merken.

Lekkel
22 juni 2021

Lekker ty!

Jon
22 juni 2021

Niet speciaal. Flauw eten en niet warm geleverd.

Gerry
22 juni 2021

Niet helemaal compleet, kroepoek mistte maar verder (weer) dikke prima

henk.
21 juni 2021

lekker gegeten.Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jetty hoving
15 juni 2021

de kwaliteit vd bami holt achteruit,geen stukje ei meer te bekennen en vieze groene stukken prei erin.ook heb ik zovaak gevraagd om wat sambal erbij te doen en jullie doen dat gewoon niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eakuitert
14 juni 2021

Heerlijk en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annick
13 juni 2021

Eten was ranzig. Simpel en geen aandacht aan besteedt. Erg jammer want wel goeie maaltijden gehad bij dit bedrijf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingeborg
13 juni 2021

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
10 juni 2021

Prima maandmenu

rob
8 juni 2021
Shannon
7 juni 2021
Koning
7 juni 2021

Nasi ipv bami gekregen. Eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
6 juni 2021

Weer een online bestelling geplaatst bij De Blauwe Lotus Groningen. https://bestellen.blauwe-lotus.nl Via de website is het makkelijk zoeken in het uitgebreide aanbod. Daarna de keuze doorgeven en de bestelling is gemaakt. Gelijk via e-mail de bevestiging, daarna de status en daarna moment van bezorgen. Het eten was weer heerlijk. De Blauwe Lotus weet hoe dit eten klaargemaakt moet worden. De kwaliteit is over een termijn van vele jaren stabiel gebleken. Zeer zeker knap werk. Hartelijk dank voor de heerlijke maaltijd.

Van dijke
5 juni 2021

De smaak is prima. Vond de groente iets te rouw.

Nick
31 mei 2021

Superlekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Airmanis Akihary
28 mei 2021

Het smaakte prima en de bezorging was mooi op tijd ....

Esmee
27 mei 2021

Ik bestel al jaren bij jullie. Deze keer heb ik t online gedaan.waardoor ik nu dus hier ben beland. De kip kerrie was weer heerlijk alleen deze keer iets te rijkelijk gevuld met groente waardoor je minder kip krijgt. De lekkerste verhouding is nog steeds 1 op 3. Het schommelt vaak tussen deze verhouding en de 1 op 4 verhouding omdat de kipstukjes varrieren van grote. Maar de verhouding 1 op 8 gaat me iets te ver

Stockmann
25 mei 2021

We hadden 17.40 aangegeven, helaas kwam het pas om 18.25.

Voornhout
24 mei 2021

Keurig op tijd, lekker warm en weer van prima kwaliteit

Eakuitert
23 mei 2021

Geweldig in een woord

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Doddema
23 mei 2021
Bert
23 mei 2021

Ik had een loempia besteld en dan verwacht je dat er kip in zit, maar ik vond alleen maar veel taugé en een paar kleine ondefinieerbare stukjes vleesachtig iets. De bezorging was goed precies op het afgesproken tijdstip.

Tjaard Groenboom
18 mei 2021

Al jaren onze bezorg Chinees.Heerlijk eten en prima bezorging 👍👍

beerda
15 mei 2021

Shang hai.. niet te eten zo weggegooid ......... loempia prima

Remmelt
14 mei 2021

Meestal bestel ik bij de Blauwe Lotus de culinaire- of wokgerechten, die zijn fantastisch van smaak en altijd goed. Gisteren een Indische rijsttafel besteld maar dat was vooral een verzameling vlees en saus. Geen passie of inspiratie in te vinden. Volgende keer weer iets anders.

bos
14 mei 2021

de mini loempia's hebben we helaas niet kunnen opeten, ze smaakten en roken erg muf.. bezorgers zijn vriendelijk alleen was het eten er 20 min later dan verwacht

van dam canninga
8 mei 2021

kwam eerder dan gedacht smaakte heerlijk

Vd Steen
8 mei 2021

3sterren omdat de Koe Lou Yok niet lekker was. Het beslag was keihard gefrituurd en erg vettig. Het andere gerecht, speenvarken, was uitstekend. Jammer voor het geheel. Bezorging was uitstekend.

K.Venstra
7 mei 2021

Su ja fan besteld, een van onze lievelingsgerechten. Was zoals altijd prima! Lekker veel vlees met heerlijke saus.

Shannon
4 mei 2021

Super

Rinket
3 mei 2021

Mooi op tijd. Uitstekend van kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pijl
29 april 2021

Er zat aan de loempia's een oud vet smaak :( De tomatensoep was wel lekker mooi dik De rest was redelijk Hoeveelheid was wel netjes

Chris
27 april 2021
Martha
27 april 2021

Alles was uitstekend. We hebben heerlijk gegeten.

Judith
27 april 2021

Superlekker en snel bezorgd!

John
26 april 2021

De Blauwe Lotus Groningen staat garant voor heerlijk eten. Als je het bestelde uiteindelijk op je bord ziet liggen dan loopt je het water uit de mond. De kleuren en de heerlijke geur. Als je dan gaat eten is dit gewoon een bevestiging van de kwaliteit.

Tineke
23 april 2021

Helemaal goed.

Hemmer
18 april 2021

Eten was zoals altijd heerlijk, alleen misten de miniloempia's die we ook besteld hadden. Omdat we visite hadden hebben we hier niet meteen achteraan gebeld, en het was natuurlijk ook meer dan voldoende, maar wou het toch nog even gezegd hebben

Evy
18 april 2021

Erg lekker! Grote porties

Koonstra
16 april 2021

Normale gesproken dik tevreden Maar dit keer was de rijst aangebrand Dus dat is helaas hier weggegooid

Harry
12 april 2021
henk
12 april 2021

heerlijk gegeten. Top,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
10 april 2021
John
10 april 2021

De Blauwe Lotus Groningen is een zeer goede keuze om lekker te eten. Makkelijk online bestellen. Ruime keuze. Na de bestelling via mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. Deurbel: HEERLIJK ETEN.

Lida bekker
9 april 2021

Bami met babi pangang het was lekker. En de afgesproken tijd klopte ook perfect.

Ellen
7 april 2021

Lekker eten! Was nog goed warm toen het bezorgd werd. Had wat meer kroepoek bij gemogen vond ik. Bezorging was mooi op de afgegeven tijd, zelfs nog iets eerder.

groenendal
6 april 2021

duurt veel te lang 80 minuten wachten op bezorging

Anna
5 april 2021
Sabine
5 april 2021

De bezorging was prima. We geven hier toch minder sterren vanwege de bestelling. We missen namelijk op de website een klein beetje toelichting bij de gerechten. We vonden het ook wat slordig dat er nu, met Pasen, over eventuele vertraging vanwege drukte rond de kerstdagen wordt gesproken. En ten slotte nog een ding: je bestelt twee maaltijden en je krijgt er één vingerhoedje sambal bij. Dat kan toch anders?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie
4 april 2021
Tineke
1 april 2021

Weer heerlijk gegeten. Top.

Ferwerda
29 maart 2021
Bas
29 maart 2021

Goed eten,vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard Klasens
28 maart 2021

Al klant sinds 1999 en nooit klachten altijd lekker!! maar vandaag geen poedersuiker bij de Pisang Goring maar dat kan gebeuren.

Bakker
27 maart 2021

Bezorging duurde lang, het zou om 17 uur bij ons zijn, kwart over 5 gebeld, waren ze onder weg, de koe Lo yok was hard, gebeld kreeg nieuwe, nieuwe was erg vet, droop uit het zakje. Zou niet snel weer iets daar bestellen

rob
24 maart 2021
Pieter
24 maart 2021
rob
23 maart 2021
anoniem
20 maart 2021
John
20 maart 2021

Besteld, bezorgd en weer heerlijk gegeten. Echt lekker.

Elzer
19 maart 2021

Ja SUPER goed, ik bestel wel vaker en altijd overheerlijk bereid. Wat een fijne Chinese keuken. Dikke 10 aan rader hier uw eten te bestellen.

Ivonne
18 maart 2021

De loempia was heel erg slecht gebakken. Super vet, slap, zag er niet uit, bah. Nog niet eerder zo gehad, weg moeten gooien. Dag 4 euro.

Kennie Schepers
16 maart 2021

Snel bezorgd, eerder dan gepland. En eten was weer lekker.

Tineke
16 maart 2021

Heerlijk gegeten. De groente was lekker knapperig. Netjes geholpen en te woord gestaan. Top.😊

Roy Herman
13 maart 2021

Wat weer als altijd... Heerlijk!

EZ
11 maart 2021
Arend
6 maart 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd geleverd

Oostra
5 maart 2021

De groente van de tjaptjoi was uitstekend en vers. Het vlees was slecht, ik vraag me zelfs af of het wel varkensvlees was

Wessel
1 maart 2021

Een half uur later dan gewenste tijd terwijl de bestelling meer dan drie uur vóór die tijd is gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BS
28 februari 2021
Ingeborg
24 februari 2021

Het was weer lekker en veel.

R65
22 februari 2021

Snelle bezorging, aardige bezorger, lekker eten

Ferwerda
21 februari 2021

Loempia vorige keer met kip. Nu met ei,liever volgende keer met kip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niki
20 februari 2021

Eten was lekker, bezorging prima.

Dianne
19 februari 2021

Heerlijk mals vlees in babi pangang en saté. Alles was goed warm. Bestelling stond op afgesproken tijd klaar (na 30 min kon ik het afhalen). Heerlijk eten.

Bas
18 februari 2021
rob
16 februari 2021
Lammert Uilenberg
14 februari 2021
Joanne
14 februari 2021

Echt niet lekker gegeten helaas. Drie soorten vlees (kip, eend en varken) allemaal erg taai. De rest (zoals de twee soepen en de sauzen voor de Babi Pangang) vonden we heel vlak van smaak. Niet voor herhaling vatbaar dus voor ons. Bezorging was overigens stipt op tijd en eten was nog lekker warm, dus dat was prima.

Josine
14 februari 2021

Normaal gesproken prima, maar dit keer was het eten koud en het eten leek opnieuw opgewarmd. Het was niet lekker! Alles was taai en té doorgebakken. Gebakken banaan met niet rijpe bananen. Wel op tijd bezorgd.

Annoniem
12 februari 2021

Kon niet spreken van geroosterd varkensvlees, eerder gekookt vlees. Weinig tot geen smaak. Nasi was ook smaakloos. Was het geld echt niet waard. Bestel hier geen eten weer

schepers
12 februari 2021

Heerlijk!

KR
10 februari 2021

Het eten was goed, alleen jammer dat de bestelde 7-up er niet bij zat!

janna
9 februari 2021

betaald en bevestigd gekregen dat op maandag 8 februari de bestelling is aangenomen en zou worden bezorgd. Na telefoontje blijkt dat de zaak gesloten was. Wil mijn geld terug

John
7 februari 2021

Gewoon: 5 sterren. Altijd heerlijk eten. Zeer goede kwaliteit. Vriendelijke bezorging en makkelijk bestellen. Graag tot de volgende keer.

Celina
4 februari 2021

Het eten was dit keer erg zout en de soep smaakt anders dan anders. Hebben jullie een nieuwe kok...het eten smaakte voorheen veel beter.

Shannon
1 februari 2021

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jk
29 januari 2021

De saté is wel aardig, verder zijn ze veel te zoet met de babi pangang en zelfs de tomatensoep..

Lammert Uilenberg
27 januari 2021
folkerts
23 januari 2021

smaak prima. niet meer warm. bami nogal hard.

R65
16 januari 2021

Echt supersnel bezorgd, leuke bezorger. Eten ook weer heerlijk. Mijn favoriete restaurant.

Sandra Peters
15 januari 2021

Was lekker, kwalitatief goed

Pieter
15 januari 2021
rob
13 januari 2021
Gerjan Kelder
13 januari 2021

Ik ben altijd tevreden over de service en vriendelijkheid vd Blauwe Lotus. Ik vind de Budistische schotel niet zo goed meer zoals hij vroeger was. De saus is wat glibberiger en de groenten minder knapperig. Het zou mooi zijn als hij weer werd zoal eerder. Een meet Zuid Oost Aziatische benadering.

Lammert Uilenberg
13 januari 2021

Nassi met kip kerry is niet meer wat het is geweest; de stukken kip waren veel te groot en droog, dit ben ik niet gewend van De Blauwe Lotus

janna
12 januari 2021

goed op smaak, zonder vet-sin.

Zoë
11 januari 2021

Super snelle bezorging en het eten was hartstikke lekker zoals altijd!

Irma van Erp
11 januari 2021
Voornhout
10 januari 2021

Zoals altijd prima geregeld.

John
9 januari 2021

Vandaag T jap Tjoy, Babi Pangang en Foe Yong Hai besteld. Online. Dat ging al makkelijk. Er is een ruime keuze. Via E-mail werd ik op de hoogte gehouden omtrent de bestelling. Bevestiging bestelling, Status bestelling met verwachte bezorgtijd, Status bestelling met vermelding ‘Bestelling onderweg’. Daarna bezorging op tijd. Vriendelijke medewerker. Alles goed verpakt en warm. Al vele jaren is dit mijn leverancier en de kwaliteit is echt stabiel. Gebruik van verse ingrediënten, een mooie manier van gereedmaken en klaarmaken voor vervoer. Heerlijk gegeten.

Marcel
7 januari 2021
Kevin Barron
3 januari 2020

Sommige dingen waren lekker. Ander zeer matig. Als het goed is moet naast de bij gerechten 7 hoofd gerechten hebben. Ik tel er maar zes. Twee kan ik niet terug vinden. Babi ketjap bestel ik vaker en ik denk dat het spek met veel vet dit moet voor stellen, maar dit leek heel iets anders. Ik neem morgen contact op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lammert Uilenberg
2 januari 2020

Kwaliteit van de maaltijd was prima; maar jullie zijn wel veel duurder geworden in een paar jaar tijd!

Bas
2 januari 2020

Prima verzorgd en bezorgd

Jc
30 december 2020

Helaas, het viel tegen. Loempia was goed, maar vooral gevuld met alleen.taugé en de babi pangang was niet smakelijk. Waterige saus, gewoon niet goed.

Anoniem
29 december 2020
Miranda
28 december 2020

Het was weer heerlijk ! Top

Lammert Uilenberg
27 december 2020

Prima maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trijntje
26 december 2020

Er stond op de bon dat ik had betaald, maar de bezorger vroeg me nog om geld

Anna
26 december 2020

Het was weer heerlijk!

Andre
25 december 2020

Vlees was niet goed. Saté ajam wel. Jammer bestelde er al jaren.

Anoniem
24 december 2020
joyce
22 december 2020

sorry dat ik het zeg om kwart over 7 besteld en om 9 uur was het er nog niet, normaal altijdheel snel en nu nee sorry niet tevreden

Lammert Uilenberg
20 december 2020

Prima wok maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferwerda
17 december 2020

Bij deze pangang zat erg weinig star en saus,waardoor het eten erg droog was.

Wim
13 december 2020

Goed eten. Jammer is wel dat als je 2 maaltijden besteld je maar 1 vingerhoedje met sambal krijgt.

Peter
11 december 2020

Half uur later dan afgesproken. Volgens de bezorger was er een dikke klant die voorrang kreeg. Helaas moest ik naar mijn werk op het moment van de veel te laten bezorging. Mijn vrouw vind het wel lekker

Oliveira
10 december 2020

Altijd heel lekker, kwaliteit blijft gelijk. Super beleefde bezorgers ook!

Lammert Uilenberg
8 december 2020
Shannon
4 december 2020

Super snel bezorgd en erg lekker!!

Lammert Uilenberg
4 december 2020

De BLAUWE LOTUS SOEP is niet meer wat het is geweest; erg jammer want de soep is best erg prijzig en ik mis vooral de vissoorten!

Renate
2 december 2020

Zoals altijd dikke prima

Margriet
2 december 2020
Jan Roede
2 december 2020
Michel Micheal jonker
1 december 2020

Heerlijk gegeten,nu als toetje maar weer andermans wijf naaien

Eddy
30 november 2020

Keurig op tijd. Lekker gegeten.

Piea
29 november 2020

Heerlijk vers gewokte tjap tjoy en krokante babi pangang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingeborg
29 november 2020
A Braam
29 november 2020

Het werd netjes geleverd! Maar het eten was niet meer heet en het was deze keer heel erg zout

Albert
27 november 2020

op tijd, prima eten tegen een prima prijs

Keimpe
26 november 2020

Bijna alle gerechten die ik heb gehad bestaan allemaal uit dezelfde zoete saus. Zelfs de soep.

Topelen
26 november 2020

Na anderhalf uur nog geen eten ... ga wel naar de Aldi

Dobrila
26 november 2020

Eten was verrukkelijk, bezorging liet wel langer op zich wachten maar dat begrijp ik wel in deze tijd.

Anouk
25 november 2020

Beste Chinees van Groningen! Heerlijk, weer genoten. Altijd warm en smakelijk. Vriendelijke bezorging! Ga zo door

Adriaan
25 november 2020

De bezorging duurde anderhalf uur op woensdag avond. Raar want normaal zijn ze er altijd wel binnen een half uur. Eten is goed zoals altijd.

Marlous
25 november 2020

Heerlijk eten!

Shannon
22 november 2020

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
18 november 2020

Heerlijk gegeten. bezorging prima.

Kuitert
15 november 2020

Snelle bezorging en het eten is uit de kunst zeer zeker voor herhaling vatbaar.Goed en betaalbaar.Een aanrader voor iedereen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flo
15 november 2020
Charles
12 november 2020

Nasi Rames Speciaal was een alles in 1 bak. Beter is het om de gerechten van elkaar te scheiden

Lammert Uilenberg
10 november 2020

Prima verzorgde maaltijd!

Dob
9 november 2020

Vers en lekker, top!

Wilmar perdok
8 november 2020

Prima,alleen de kippensoep was veel te zout,nu eerst me wijf maar es een poosje om de fluit likken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
5 november 2020

Super lekker zoals altijd. Bezorging ook optijd en heel beleefd!

Margriet
4 november 2020

Beetje laat bezorgd maar heerlijk gegeten.

Herman
2 november 2020

Prima.Altijd lekker. Rechtstreeks bij hen besteld. Niet via thuisbezorgd.

Harry
31 oktober 2020

Tot mijn spijt neemt de kwaliteit van de gerechten af. De mifang Singapore, de kantonese voorjaarsrolletjes, de saté ajam en de tjaptjoi komen niet meer in de buurt van wat het is geweest.

Ina
31 oktober 2020

Lekker eten met gratis mini loempia’s erbij Werd netjes op tijd bezorgd door vriendelijke jongeman

Otto
30 oktober 2020

Prima gegeten. Alles was goed op smaak en was op tijd klaar. Prima!

Everts
30 oktober 2020
ajvenema
28 oktober 2020
Brenda Mulder
26 oktober 2020

Het was heerlijk en super snel bezorgd. Top ! Groetjes Brenda

Robert
26 oktober 2020
Michel
21 oktober 2020

Was weer helemaal top!

rob
19 oktober 2020
Lammert Uilenberg
19 oktober 2020

Prima verzorgde maaltijd, maar de Blauwe Lotus soep is niet meer zo goed gevuld als voorheen maar is best prijzig!

Wim
18 oktober 2020

Als je 2 gerechten besteld dan verwacht ik ook 2x sambal. Het heeele kleine beetje dat je nu krijgt is wel heeel erg zuinig. Dat kan beter. Verder prima gerechten, lekker, goed warm en snel bezorgd, top.

Rik
15 oktober 2020

Mooi op tijd en smaakte heerlijk!

Hendriks
15 oktober 2020

Was halfuur te laat.

Woltinge
14 oktober 2020

18.40 zou het eten gebracht worden. 18.43 een mail gekregen dat het onderweg was. Om 19.10 uur gebeld, eten was onderweg en mail was per ongeluk verstuurd. Eten is uiteindelijk om 19.25 uur gearriveerd. Bijna 45 minuten later dan besteld....

G. Meijer
14 oktober 2020

Alles geheel naar wens, geen idee wat een mens nog meer zou willen weten

Michael
14 oktober 2020

De kroepoek was oud en taai. De rest was prima

Lammert Uilenberg
13 oktober 2020

Prima maaltijd en keurige bezorging!

RCM
10 oktober 2020

Helaas geen sambal, wel weer heel erg lekker en vriendelijke bezorger.

aukje
10 oktober 2020
Biesma
3 oktober 2020
Wim
2 oktober 2020

Bezorgd op de afgesproken tijd. Menu voldeed aan de verwachtingen. Vriendelijke bezorger.

niet blij
1 oktober 2020

als de bezorger iets extra's moet meenemen, wordt dit nogal eens vergeten te doen. geen coca cola als extra product meegeleverd. vorige keer ijs. als alternatief 4x loempia's aangeboden,client lust alleen geen loempia. goed systeem [sarcasme]

KR
30 september 2020

Helaas geen 7-up ontvangen, die ik wel had besteld!

Bos
30 september 2020

Ik vond de bami wat rommelig , veel korte stukjes...verder was het eten goed en de bezorging snel en goed.

rob
28 september 2020
postma
28 september 2020

helaas was het eten dit keer niet wat we gewend zijn van de blauwe lotus! de bezorger was een kwartier te vroeg mijn man was nog niet thuis we twijfelen als we weer gaan bestellen..?

Anita
27 september 2020

De bezorgtijd was volgens de mail die ik kreeg een half uur eerdwr dan de bezorging. Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R65
22 september 2020

Supersnel, supervriendelijk en superlekker

Jonkers
21 september 2020

Was weer prima! Eten van de Blauwe Lotus is me nog nooit tegen gevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R van der Laan 7
18 september 2020

Lekker warm, vriendelijke bezorger.

Henny Belderink
14 september 2020

Prima kwaliteit en snelle service

Sluis
13 september 2020

Prima

O. J. Dob
12 september 2020

Bestelling 11 september was heel, heel, heel erg goed! Zo goed heb ik nog nooit van de Blauwe Lotus gehad. Heerlijke bami en Mi Hoen! Chaw Tja Tjing en Kip Szechuan was geweldig! Nieuwe kok?? Houden zo!

van dam canninga
6 september 2020
Sabina
6 september 2020

Het eten was prima. De bezorging een half uur te laat. Maar gelukkig was het eten nog goed heet.

venema
3 september 2020

prima

Nino
31 augustus 2020

De nasi was bijna zwart van de ketjap... De Char siu was heel erg droog. Ik neem nooit meer Nasi Shanghai...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
31 augustus 2020

perfect krokant spek, goede babi pangang, en prima bami en nasi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klein nagelvoort
29 augustus 2020

Wij hebben lekker gegeten maar er zat helaas een dikke pluk zwarte haren bij de kippensoep. Dat was zeer onsmakelijk.

m buiter
28 augustus 2020

de exstra bij bestelling is een no go ben er niet blij mee

Frank Ostheim
27 augustus 2020

Duidelijke website om te bestellen. Zeer ruime keuze. Perfecte kip kerrie en heerlijke tomatensoep. Aanrader.

rob
25 augustus 2020

heerlijk

Daan
21 augustus 2020

Lekker eten en snelle bezorging. Alles was goed warm en netjes ingepakt. Aanrader!

R65
18 augustus 2020

Vandaag was het iets minder dan anders, langere bezorgtijd, de miniloempia's wat slapjes en de garnalen iets te zout. Hopelijk een uitzondering.

janna
17 augustus 2020

lekker, verse groentes, heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

buiter
16 augustus 2020

alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
12 augustus 2020

Het wordt steeds gekker, om 15.30 uur een bestelling gedaan en het zou om 16.20 uur bezorgd worden. Nou, om 18.00 uur was het nog niet bezorgd en inmiddels was de website gesloten en telefonisch waren ze niet bereikbaar. Ze zijn dus nooit geweest !! Dit is zo slecht !!! Ben eigenlijk wel helemaal klaar met ze en bestel nooit weer wat. Een puinhoopbedrijf !

Gregor
10 augustus 2020

Was mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
9 augustus 2020

De Blauwe Lotus is een prima adres!

R65
4 augustus 2020

Supersnel bezorgd, 20 minuten!

Judith Kroneberg
4 augustus 2020

Het is iedere keer een feestje, we hebben weer zitten smullen!!! Heerlijk en snel bezorgd door een vriendelijke vrouw :) We verheugen ons alweer op de volgende keer.

Hilde
3 augustus 2020

Netjes verpakt, snelle bezorging en smaakvol. Het eten zou alleen wat warmer mogen zijn, is nu wat lauw allemaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R65
26 juli 2020

Had voor 17.00 uur besteld, kreeg om 14.45 mail dat ze onderweg waren, bleek gelukkig een foutje in het systeem. Om 16.50 was het er en daarna weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berber
23 juli 2020

Ik vind het moeilijk om een slechte recensie te plaatsen maar heb besloten om het toch te doen... Heb gisteren de ma po tofu bij jullie besteld, maar ik vond het niet te eten... Het zag er totaal anders uit dan ik gewend ben van ma po tofu en smaakte vies. Als tjap tjoy met heel veel pepers... Echt zonde van m'n geld... Ik bestel het nooit weer. Jammer want ik vind jullie eten normaal superlekker!

Sabine
19 juli 2020

Alles helemaal naar wens. Kan niet beter.

R65
19 juli 2020

Keurig op tijd, beleefde bezorger, lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke Klompstra
14 juli 2020
R65
7 juli 2020

Stipt op de afgesproken tijd geleverd Garnalensaté wederom overheerlijk.

Henny
5 juli 2020

Heerlijke smaakvolle maaltiid

Fred
4 juli 2020

Super slechte bezorging langer dan 2 uur gewacht! Ze bellen zelf niet en moeten wij 3 keer erachteraan om te vragen waar de bestelling blijft. Ze beloven gratis kroepoek voor de overlast en ze vergeten dit bij de bezorging ook mee te sturen.

rob
4 juli 2020
Larysa
3 juli 2020
Scholtens
2 juli 2020

Het eten kwam op tijd, was warm en smaakte zeer goed. Daarbij werd het bezorgd door een vriendelijke koerier.

Hielkema
27 juni 2020

Als prima verlopen. Van bestelling tot afleveren aan de deur. Het menu wat besteld was ,smaakte prima en goed verzorgd.

Tjurros Vaneklomp
25 juni 2020

Was wel errug lekker!!1

Klaas
22 juni 2020
Niels
17 juni 2020

Snel, lekker, genoeg

anoniem
17 juni 2020

Prima eten, snelle bezorging en vriendelijke bezorgers. Top!

K.F. Bergsma
11 juni 2020

De bezorging was ruim op tijd. Het eten was goed warm en erg smakelijk.

Uilenberg
10 juni 2020

Prima maaltijd en keurige bezorging!

Uilenberg
6 juni 2020

Zeer tevreden Ik heb wel een punt, als je online besteld kun je niet aangeven dat je cash wilt of kunt betalen; we hebben de euro nog steeds als wettig betaalmiddel en in deze corona-crisis begrijp ik het wel, maar het is ook enigszins dubbel: de bezorger neemt de fooi wel aan (waar hij gelijk aan heeft)

Marianne
5 juni 2020

Prima, de Pangsit Goreng is geweldig, lekker knapperig, nergens zo lekker als bij de Blauwe Lotus.

Kooitje
3 juni 2020

Tomate soep te weinig vlees

Lammert Uilenberg
3 juni 2020

Ik kon dus niet cash betalen, wat ik dus belachelijk vind waarvoor zijn er dan bankbiljetten en munten. De bezorger nam wel een fooi aan, dus ook munten!

Johnny
1 juni 2020

Het eten wat wij kregen was duidelijk opgewarmd en was op sommige plaatsen niet eens warm. De ketjap saus over de pangang leek wel op een rubberlaag. De tomatensoep kan ook geen kopstukken meer maar alleen groente :( Dit ben ik niet gewend en hoop dat het de volgende keer weer goed is anders moet Ik helaas op zoek naar betere Chinees. Tevens stoort het mij nogal dat je alleen maar vooraf kan betalen, dit was ook nooit zo en staat bij het bestellen de vraag als je fooi wilt geven. Die geef ik persoonlijk aan degene die mijn eten brengt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijmen
30 mei 2020
Scholtens
30 mei 2020

Het eten was zeer smakelijk en stond precies klaar op de gewenste tijd klaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij gaan er ongetwijfeld vaker bestellen.

Blanket
29 mei 2020

Waardeloos, krijg verkeerd eten bezorgt , de bami was heel glibberig of het al 3 dagen oud was. Het vlees in de rames stonk, zelfs mijn katten wilden het niet eten.

rob
28 mei 2020
Pettinga
25 mei 2020

Was snel geleverd, eerder dan was vermeld in de mail. Vind de laatste tijd wel dat de loempia eerder een krokantere korst had. Ik bedoel dan die met een 'belletjes' buitenkant. Ander recept?

j.c. kappenburg
25 mei 2020

Correct, tijdige bezorging en zorgvuldige verpakking. Goed op temperatuur

Eeuws
22 mei 2020

Lekker, en lekker snel bezorgd

Steen
19 mei 2020
Albert
19 mei 2020
Chris
19 mei 2020
Jan
18 mei 2020

Tegenvaller na eerdere goede ervaring. Indische Rijsttafel. Vlees bestond overwegend uit vet. Gerechtjes niet erg smakelijk

R65
17 mei 2020

Mooi op tijd, heerlijk gegeten zoals altijd

A. Flick
16 mei 2020
Petra
14 mei 2020

Was erg snel aanwezig. Simpel en kekjer menu, kipsorp, babi Pangang, gu Young hi en saté voor 17.80 mooie prijs-kwaliteit. Boot 3 personen. Smaken waren beetje vlak. Maar als je trek hebt is het heerlijk en goede hoeveelheid.

Marjan
14 mei 2020

Keurig op het afgesproken tijdstip bezorgd, ook netjes contactloos. Het eten was goed verpakt en daardoor goed warm. Ik had een Chinese rijsttafel voor 1 persoon besteld. De portiegrootte was goed. De rijst smaakte waterig. De andere gerechten waren prima van smaak. Het dessert was een klein bakje roomijs, niet heel origineel.

Jaap Friskus
13 mei 2020

supersnel en goede kwaliteit

Niels
12 mei 2020

Goede porties, goede saus en goed gebakken babi pangang. Aanrader. Wij halen altijd af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MJ
12 mei 2020

Verwachte bezorg duur was 1 uur uiteindelijk bijna 2 uur op het eten moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

doet er niet toe
12 mei 2020
John
11 mei 2020

Eten was niet heel warm meer. Bezorger kwam 40 minuten te laat en werden niet gebeld dat het behoorlijk uitliep. Gebeld en de dame geeft vriendelijk aan kan gebeuren. Hmm dit is al de zoveelste keer....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PK
11 mei 2020

Heerlijk vers gewokt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

O. J. Dob
10 mei 2020
Frank
9 mei 2020

Lekker zoals altijd! Dik voor elkaar!

Jan
9 mei 2020

Top

J. Nankman
8 mei 2020

Bami shanghai bestelt met expliciete melding echter.....vol met garnalen! Jammer maar voor de rest prima.

Dennis
7 mei 2020

top! Was weer lekker dankjewel

yogivrouw
6 mei 2020

precies op tijd, netjes met mondkapje op geleverd, lekker eten en ruim voldoende. wij bestellen zeker nog eens weer!

Bruinsma
6 mei 2020
rob
4 mei 2020
Scholtens
3 mei 2020

Het eten was nog goed warm en erg smaakvol. Precies op tijd bezorgd door een vriendelijke koerier. We zullen er zeker vaker bestellen.

Javqueline
2 mei 2020
Els
1 mei 2020

Op afgesproken tijd en heet en compleet bezorgd, maar ook was de smaak weer goed.

Ria
29 april 2020

Snelle bezorging maar het verkeerde menu afgeleverd.

Goudenschatkist.com
29 april 2020

Prima kwaliteit. Keurig bezorgd. Kom vast terug.

Steven
28 april 2020

Kwaliteit eten prima en bezorging supersnel!

Martin
26 april 2020

Voor de tweede keer op rij is er geen rekening gehouden met de uitdrukkelijke wens om bepaalde gerechten (bami, loempia) vegetarisch te bereiden. Bij een eventuele derde keer gaan we op zoek naar een alternatief, hoewel het eten hier doorgaans prima is.

Meijer
24 april 2020

Wat kan ik er van zeggen, het was lekker en het was in notime afgeleverd Wat kun je nu nog meer verlangen

Jeroen
24 april 2020

Kippensoep gekregen ipv tomaat (besteld)

Lammert UIlenberg
24 april 2020

Prima maaltijd en ook bezorging was weer uit de kunst!

Johan
22 april 2020
Theo Jager
22 april 2020

Altijd snel, altijd goed. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.