Beoordelingen van De Blauwe Lotus Groningen

Recente recensies

4.0
Jackie
15 januari 2022

Bestelling wel veel te laat maar oh God hoe lekker is dat speenvarken en de kip met champignons en mihoen

Eva Wortmann
14 januari 2022
Anja
11 januari 2022

Prima Chinees eten en een snelle bezorging.

Willem
10 januari 2022

Geen klachten, eten was goed, bezorging was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
7 januari 2022

Eten zou om 18.20 gebracht worden , bezorger kwam pas om 18.50. Bezorger was een vriendelijke jongeman.

Johan
7 januari 2022
Jackie
6 januari 2022

Had het keuze menu voor twee personen met extra kippensoep. Ik heb altijd mihoen ipv rijst, bami en nasi en was erg smakelijk en beter en lekkerder van structuur dan de oude mihoen. Lekker veel groente en kip overal in, heel smakelijk en niet vet. De speenvarken was ook mega lekker

John
1 januari 2021

Voor de jaarwisseling een makkelijke maar heerlijke keuze gemaakt. Online bestellen. Makkelijk door de website zoeken naar heerlijke gerechten vanuit een ruime keuze. Als je kijkt hoe de groente is gesneden weet je gewoon dat dit eerste klas kwaliteit is. De manier waarop het vlees is bereid maakt alles zo compleet. De kippensoep is als vanouds zo lekker en de nasi goreng altijd lekker. Blauwe Lotus Groningen, dit was weer super. Snelle bezorging volgens opgegeven tijd.

Greetje
1 januari 2021

Warm en op tijd bezorgd

henk de jong
30 december 2021

Weer heerlijk gegeten. Mooi op tijd. Prima.

de Beer
28 december 2021

Bezorging was sneller dan voorspeld, maar van het "gratis" drankje geen spoor te vinden, jammer !

RWB
26 december 2021
Lucas
26 december 2021
Annelies
22 december 2021

45 minuten te laat… bel dan gewoon even! Kwaliteit is verder prima

Melinda
12 december 2021

Toen we belden dat we al 20 minuten verder waren dan de bedoeling was, kregen we te horen dat wij niet in de bezorgroute vielen, terwijl we 4 week terug ook bij hun besteld hadden.. totaal niet klantvriendelijk. Terwijl we het eten zo lekker vinden..

Jackie
10 december 2021

Heerlijk dat keuzemenu, is nieuw voor Blauwe Lotus maar nu kan je bestellen wat je lekker vindt voor een leuke prijs. Bezorging is altijd top maar deze meneer was super aardig. Ben mega verkouden dus vriendelijk gevraagd op afstand of hij het even binnen om de hoek wilde zetten omdat ik niemand wil besmetten. Leuk praatje gehad. Eten heerlijk en veel. Heel tevreden.

Do
10 december 2021
H. de Jonge
8 december 2021
Agnes
8 december 2021

Snelle bezorging, eten goed op temperatuur en attente bezorger. Top!

Joke Kwanten-Bouman
7 december 2021
Lammert Uilenberg
7 december 2021
Sabine
5 december 2021

Het eten zoals altijd lekker. Alleen ook nu weer: één vingerhoedje sambal voor twee gerechten - dat snappen we niet. De bezorger was 10 minuten te laat, vandaar slechts drie sterren.

Greetje
4 december 2021

Op tijd bezorgd en nog erg wsrm

wittemagie
4 december 2021

word al slechter daar!

richard
29 november 2021

👍.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alberta Meijer
28 november 2021

De loempia's van u waren altijd heerlijk knapperig en vers bereid. Deze keer en de vorige keer leek het wel een opgewarmde loempia: slappe korst, bruinige tauge, nauwelijks ei of vlees erin. Ik denk dat ik dat niet meer bij u bestel.

Rem
28 november 2021

Ik bestel al jarenlang af en toe bij jullie en ben altijd heel enthousiast geweest, met name over de Chinese culinaire gerechten en de wokmenu’s, maar de laatste drie keer was het niet meer in orde. Het was zo verschrikkelijk zoet en zout dat het zonder de rijst of mihoen bijna niet meer te eten was. De eerste keer dacht ik aan een ongelukje in de keuken, maar het lijkt nu toch wel structureel te zijn. Volgens mij kan het haast niet de bedoeling zijn om het op deze manier te verkopen, dus ik hoop oprecht dat jullie deze gerechten ook zelf gaan proeven en kritisch beoordelen, om ze weer net zo smakelijk te maken als ze voorheen waren.

Gerard Klasens
24 november 2021

Het liep de wel wat uit de hand wat de bezorgtijd betreft en dat een kwartier oké maar een uur en een kwartier niet ,dag graag een belletje . Oja het was weer heerlijk!

Jackie
18 november 2021

Super lekker eten weer zoals gewoonlijk

13 november 2021
John
13 november 2021

Vandaag bescheiden gehouden. Een bak nasi goreng. Een bak tjaptjoi. Een bak babi pangang. Zelfs met deze combinatie heb ik heerlijk gegeten. Echt gebruikte ingrediënten. Super bereidt. Echt een aanrader.

Malou
8 november 2021

Eten was lekker maar zat een stuk wit plastic in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jackie
8 november 2021

Heerlijk malse kip met zwarte bonensaus en mihoen. Kippensoep ook heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
29 oktober 2021

Perfect

Henk
29 oktober 2021

Lekker gegeten. Mooi op tijd.Top.

Jan
29 oktober 2021

Jammer van de nasi.Deze was koud.

Oliv
28 oktober 2021

Smaakt goed en wordt snel en netjes bezorgd. Wel merk ik langzaamaan verschillen; voor de tweede keer op rij 8 mini loempia’s gekregen in plaats van de betaalde 10 zoals het op de website staat. Ook lijkt de satésaus de laatste tijd wateriger.

jetty hoving
24 oktober 2021

kwaliteit gaat steeds veder achteruit en de sate lag plat in de tas dus saus was eruit gelopen.Alleen de tomatensoep was heerlijk maar de prijzen gaan steeds verder omhoog en kwaliteit achteruit.

Heine van leeuwen
20 oktober 2021

Heerlijke loempia's !

Esmee
20 oktober 2021

de indische rijsttafel met tomatensoep was heerlijk een echte aanrader

Kuitert
18 oktober 2021

Optijd bezorgd en heerlijk eten.aanbeveling voor anderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

King
16 oktober 2021

Al jaren vaste klant en nog steeds zeer tevreden.Lekker eten en snelle bezorging👌👌

.
16 oktober 2021

👍🏾👍🏾

Greetje
15 oktober 2021

Snelle bezorging, nog erg warm en vriendelijke bezorger

Nanny Wolters
12 oktober 2021

gemakkelijk te bestelen binnen de tijd geleverd en nette bezorger

Jackie
10 oktober 2021

Na mijn vakantie gelijk weer heerlijk eten besteld. Was heerlijk zoals gewoonlijk, alleen beetje jammer dat als je bij de bestelling opgeeft geen melk, boter of garnalen (vanwege allergie) je kroepoek cadeau krijgt van de zaak 🙈 maar t was lief bedoeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
2 oktober 2021

Echt heel lekker gegeten. Het bestelde was warm bij binnenkomst. De ingrediënten waren vers. De smaak heel goed.

A Bouwman
25 september 2021
Jackie
18 september 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk eten en op tijd bezorgd

Frieda
12 september 2021
Cisca Dekker
12 september 2021

Zoals vanouds, heerlijk gegeten en snel bezorgd. Bovendien was de maaltijd goed warm.

Joh
11 september 2021

Een rustige dag vandaag. Dus geen gedoe. Bestellen bij de Blauwe Lotus. Als je de groente bekijkt Zie je dat het met liefde is klaargemaakt. De rijst is heerlijk op smaak. De voedsel was bij ontvangst gewoon heet. Echt een pluim.

Rgd Hofstee
11 september 2021

Lekker eten en ruim voldoende, vlot bezorgd door vrolijke bezorger.

Joke
9 september 2021

super snelle bezorging, prima kwaliteit

Martin
8 september 2021

In hoofdletters had ik vermeld: GRAAG ÉÉN LOEMPIA VEGETARISCH! Daarna werd ik gebeld: klopt dat wel? Eentje mét vlees en eentje vegetarisch? Netjes natuurlijk. En ja, dat was inderdaad de bedoeling. Bij het ophalen werd me nogmaals op het hart gedrukt: één van de loempia’s is vegetarisch. Het stond zelf vermeld op de verpakking. Dus was ik lichtelijk verbaasd dat, toen we eenmaal aan tafel zaten, overal vlees in bleek te zitten. Zoals al twee keer eerder is gebeurd. Eigenlijk ben ik er wel een beetje klaar mee. Maar ja, de rest van het eten was dan weer prima… :-)

Jackie
8 september 2021

Heerlijk eten weer en zeer correct en warm bezorgd

Esmee
2 september 2021

als je een rijstafel besteld met tomatensoep dan verwacht je ook de lobbige smaakvolle tomatensoep. Dit is nu voor de 3de keer op rij dat ik smaakloze watersoep krijg waar je heel vaag een vleugje kip proeft. De koe yoe lok was erg vet en de kroepoek was niet vers. De rest van de tafel was lekker en goed gevuld. Een snelle stille vriendelijke geduldige bezorger

Ucu J. Akihary
22 augustus 2021

Het vlees was wat taai ....

Marieke Buitenweg
22 augustus 2021

De vegetarische maaltijden van de Blauwe Lotus vinden wij zeer smakelijk! De bezorging was zeer zeker ook goed, maar had nog elektrisch gekund.

Jackie
15 augustus 2021

Wederom heerlijk gegeten. Eten werd snel en heet bezorgd, ondanks dat ik best ver weg woon. Mie Fang met kip, kippensoep, Kantonese Voorjaarsrolletjes en Chan Tja Tjing, alles was even heerlijk. Ik zou het fijn vinden als bij de bijgerechten extra buttons komen voor extra groente, extra kip, extra beef etc. Voor de rest wederom zeer tevreden.

John
9 augustus 2021

We hadden zin om weer eens heerlijk te eten. Online even gekeken en we kwamen weer uit bij de Blauwe Lotus in Groningen. Uit het ruime aanbod een keuze gemaakt. Via e-mail de bevestiging gekregen en het te verwachten bezorgtijdstip. Tien minuten eerder ging de deurbel. Goed verpakt en heerlijk warm werd het eten bezorgd. De koks hebben echt hun best gedaan om er weer iets heerlijks van te maken. Echt top.

Kuitert
9 augustus 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd.uitstekende zaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
8 augustus 2021

Eten was heerlijk en perfect warm, erg snel bezorgd.

Wim
7 augustus 2021

Supersnel bezorgd

Erik
7 augustus 2021

Snel bezorgd, goed eten, had de tjap you foe, beste Chinees. !

Patrick Jonkman
5 augustus 2021

Heerlijk gegeten weer en prima op tijd

Esmee
4 augustus 2021
Jo
3 augustus 2021

Bestel al jaren regelmatig het maandmenu nooit iets op aan te merken gehad. Maar de laatste paar keer is het en smaakloos en het babi pangang vlees is niet weg te krijgen zo taai en droog , de foe Yong hai is ook niet wat het geweest is , erg jammer . De bezorging is wel als vanouds niks op aan te merken.

Helmus
31 juli 2021

De bezorging was 15 minuten later en het eten was lauw, maar smaakte goed.

Richard
29 juli 2021
Kars Dreesman
26 juli 2021

Alles prima in orde en zoals altijd goed van kwaliteit

Gerard Hoeksma
22 juli 2021
Michel jonker
21 juli 2021

Heerlijke saté,nu bij mijn vriendje Justin op de stok zitten

Haan
19 juli 2021
Ingeborg
18 juli 2021

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
17 juli 2021

Het was tijd voor een heerlijke oriëntaalse maaltijd. De keuze was snel gemaakt: De Blauwe Lotus. Uitgebreide en toch overzichtelijke menulijst. Eenvoudig bestellen. Direct een bestelbevestiging. Binnen een minuut een Verwachte bezorgtijd-bericht. Na zo'n 25 minuten de mededeling dat de bestelling onderweg was. Daarop werd de bestelling ruim op tijd bezorgd. Goed verpakt. Goed warm. Heerlijk gegeten. Echt voortreffelijk.

Bernardus
16 juli 2021

Er zat meer bij dan ik had besteld,daar had ik niet om gevraagd,en het was ook niet lekker.????

Jackie
15 juli 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd. Alles smaakte ook goed

..
13 juli 2021
Anoniem
11 juli 2021

Zeer snelle bezorging. het meeste vlees was goed en mals. Echter vond ik de gerechten weinig smaak hebben. De rendang was niet ok. Taai en compleet smakeloos.

Bart
9 juli 2021

Heerlijk eten en prima stipt bezorgt.

Gerard Hoeksma
7 juli 2021
Joke
30 juni 2021

bezorging mooi op tijd en eten lekker warm en goede kwaliteit

de Boer
28 juni 2021

Niks mis mee. Goede Saté.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan Ploeger
28 juni 2021

Zoals het hoort, besteld, afgeleverd zoals afgesproken.

Weersing
27 juni 2021
Anoniem
27 juni 2021

Eten was weer heerlijk en goed warm, snel en vriendelijk bezorgd. Helemaal prima!

M zwarts
26 juni 2021

Heerlijk eten, en mooi op tijd bezorgd!

Janny
25 juni 2021

Eten was heerlijk. Niets op aan te merken.

Lekkel
22 juni 2021

Lekker ty!

Jon
22 juni 2021

Niet speciaal. Flauw eten en niet warm geleverd.

Gerry
22 juni 2021

Niet helemaal compleet, kroepoek mistte maar verder (weer) dikke prima

henk.
21 juni 2021

lekker gegeten.Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jetty hoving
15 juni 2021

de kwaliteit vd bami holt achteruit,geen stukje ei meer te bekennen en vieze groene stukken prei erin.ook heb ik zovaak gevraagd om wat sambal erbij te doen en jullie doen dat gewoon niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eakuitert
14 juni 2021

Heerlijk en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annick
13 juni 2021

Eten was ranzig. Simpel en geen aandacht aan besteedt. Erg jammer want wel goeie maaltijden gehad bij dit bedrijf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingeborg
13 juni 2021

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
10 juni 2021

Prima maandmenu

rob
8 juni 2021
Shannon
7 juni 2021
Koning
7 juni 2021

Nasi ipv bami gekregen. Eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
6 juni 2021

Weer een online bestelling geplaatst bij De Blauwe Lotus Groningen. https://bestellen.blauwe-lotus.nl Via de website is het makkelijk zoeken in het uitgebreide aanbod. Daarna de keuze doorgeven en de bestelling is gemaakt. Gelijk via e-mail de bevestiging, daarna de status en daarna moment van bezorgen. Het eten was weer heerlijk. De Blauwe Lotus weet hoe dit eten klaargemaakt moet worden. De kwaliteit is over een termijn van vele jaren stabiel gebleken. Zeer zeker knap werk. Hartelijk dank voor de heerlijke maaltijd.

Van dijke
5 juni 2021

De smaak is prima. Vond de groente iets te rouw.

Nick
31 mei 2021

Superlekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Airmanis Akihary
28 mei 2021

Het smaakte prima en de bezorging was mooi op tijd ....

Esmee
27 mei 2021

Ik bestel al jaren bij jullie. Deze keer heb ik t online gedaan.waardoor ik nu dus hier ben beland. De kip kerrie was weer heerlijk alleen deze keer iets te rijkelijk gevuld met groente waardoor je minder kip krijgt. De lekkerste verhouding is nog steeds 1 op 3. Het schommelt vaak tussen deze verhouding en de 1 op 4 verhouding omdat de kipstukjes varrieren van grote. Maar de verhouding 1 op 8 gaat me iets te ver

Stockmann
25 mei 2021

We hadden 17.40 aangegeven, helaas kwam het pas om 18.25.

Voornhout
24 mei 2021

Keurig op tijd, lekker warm en weer van prima kwaliteit

Eakuitert
23 mei 2021

Geweldig in een woord

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Doddema
23 mei 2021
Bert
23 mei 2021

Ik had een loempia besteld en dan verwacht je dat er kip in zit, maar ik vond alleen maar veel taugé en een paar kleine ondefinieerbare stukjes vleesachtig iets. De bezorging was goed precies op het afgesproken tijdstip.

Tjaard Groenboom
18 mei 2021

Al jaren onze bezorg Chinees.Heerlijk eten en prima bezorging 👍👍

beerda
15 mei 2021

Shang hai.. niet te eten zo weggegooid ......... loempia prima

Remmelt
14 mei 2021

Meestal bestel ik bij de Blauwe Lotus de culinaire- of wokgerechten, die zijn fantastisch van smaak en altijd goed. Gisteren een Indische rijsttafel besteld maar dat was vooral een verzameling vlees en saus. Geen passie of inspiratie in te vinden. Volgende keer weer iets anders.

bos
14 mei 2021

de mini loempia's hebben we helaas niet kunnen opeten, ze smaakten en roken erg muf.. bezorgers zijn vriendelijk alleen was het eten er 20 min later dan verwacht

van dam canninga
8 mei 2021

kwam eerder dan gedacht smaakte heerlijk

Vd Steen
8 mei 2021

3sterren omdat de Koe Lou Yok niet lekker was. Het beslag was keihard gefrituurd en erg vettig. Het andere gerecht, speenvarken, was uitstekend. Jammer voor het geheel. Bezorging was uitstekend.

K.Venstra
7 mei 2021

Su ja fan besteld, een van onze lievelingsgerechten. Was zoals altijd prima! Lekker veel vlees met heerlijke saus.

Shannon
4 mei 2021

Super

Rinket
3 mei 2021

Mooi op tijd. Uitstekend van kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pijl
29 april 2021

Er zat aan de loempia's een oud vet smaak :( De tomatensoep was wel lekker mooi dik De rest was redelijk Hoeveelheid was wel netjes

Chris
27 april 2021
Martha
27 april 2021

Alles was uitstekend. We hebben heerlijk gegeten.

Judith
27 april 2021

Superlekker en snel bezorgd!

John
26 april 2021

De Blauwe Lotus Groningen staat garant voor heerlijk eten. Als je het bestelde uiteindelijk op je bord ziet liggen dan loopt je het water uit de mond. De kleuren en de heerlijke geur. Als je dan gaat eten is dit gewoon een bevestiging van de kwaliteit.

Tineke
23 april 2021

Helemaal goed.

Hemmer
18 april 2021

Eten was zoals altijd heerlijk, alleen misten de miniloempia's die we ook besteld hadden. Omdat we visite hadden hebben we hier niet meteen achteraan gebeld, en het was natuurlijk ook meer dan voldoende, maar wou het toch nog even gezegd hebben

Evy
18 april 2021

Erg lekker! Grote porties

Koonstra
16 april 2021

Normale gesproken dik tevreden Maar dit keer was de rijst aangebrand Dus dat is helaas hier weggegooid

Harry
12 april 2021
henk
12 april 2021

heerlijk gegeten. Top,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
10 april 2021
John
10 april 2021

De Blauwe Lotus Groningen is een zeer goede keuze om lekker te eten. Makkelijk online bestellen. Ruime keuze. Na de bestelling via mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. Deurbel: HEERLIJK ETEN.

Lida bekker
9 april 2021

Bami met babi pangang het was lekker. En de afgesproken tijd klopte ook perfect.

Ellen
7 april 2021

Lekker eten! Was nog goed warm toen het bezorgd werd. Had wat meer kroepoek bij gemogen vond ik. Bezorging was mooi op de afgegeven tijd, zelfs nog iets eerder.

groenendal
6 april 2021

duurt veel te lang 80 minuten wachten op bezorging

Anna
5 april 2021
Sabine
5 april 2021

De bezorging was prima. We geven hier toch minder sterren vanwege de bestelling. We missen namelijk op de website een klein beetje toelichting bij de gerechten. We vonden het ook wat slordig dat er nu, met Pasen, over eventuele vertraging vanwege drukte rond de kerstdagen wordt gesproken. En ten slotte nog een ding: je bestelt twee maaltijden en je krijgt er één vingerhoedje sambal bij. Dat kan toch anders?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie
4 april 2021
Tineke
1 april 2021

Weer heerlijk gegeten. Top.

Ferwerda
29 maart 2021
Bas
29 maart 2021

Goed eten,vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard Klasens
28 maart 2021

Al klant sinds 1999 en nooit klachten altijd lekker!! maar vandaag geen poedersuiker bij de Pisang Goring maar dat kan gebeuren.

Bakker
27 maart 2021

Bezorging duurde lang, het zou om 17 uur bij ons zijn, kwart over 5 gebeld, waren ze onder weg, de koe Lo yok was hard, gebeld kreeg nieuwe, nieuwe was erg vet, droop uit het zakje. Zou niet snel weer iets daar bestellen

rob
24 maart 2021
Pieter
24 maart 2021
rob
23 maart 2021
anoniem
20 maart 2021
John
20 maart 2021

Besteld, bezorgd en weer heerlijk gegeten. Echt lekker.

Elzer
19 maart 2021

Ja SUPER goed, ik bestel wel vaker en altijd overheerlijk bereid. Wat een fijne Chinese keuken. Dikke 10 aan rader hier uw eten te bestellen.

Ivonne
18 maart 2021

De loempia was heel erg slecht gebakken. Super vet, slap, zag er niet uit, bah. Nog niet eerder zo gehad, weg moeten gooien. Dag 4 euro.

Kennie Schepers
16 maart 2021

Snel bezorgd, eerder dan gepland. En eten was weer lekker.

Tineke
16 maart 2021

Heerlijk gegeten. De groente was lekker knapperig. Netjes geholpen en te woord gestaan. Top.😊

Roy Herman
13 maart 2021

Wat weer als altijd... Heerlijk!

EZ
11 maart 2021
Arend
6 maart 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd geleverd

Oostra
5 maart 2021

De groente van de tjaptjoi was uitstekend en vers. Het vlees was slecht, ik vraag me zelfs af of het wel varkensvlees was

Wessel
1 maart 2021

Een half uur later dan gewenste tijd terwijl de bestelling meer dan drie uur vóór die tijd is gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BS
28 februari 2021
Ingeborg
24 februari 2021

Het was weer lekker en veel.

R65
22 februari 2021

Snelle bezorging, aardige bezorger, lekker eten

Ferwerda
21 februari 2021

Loempia vorige keer met kip. Nu met ei,liever volgende keer met kip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niki
20 februari 2021

Eten was lekker, bezorging prima.

Dianne
19 februari 2021

Heerlijk mals vlees in babi pangang en saté. Alles was goed warm. Bestelling stond op afgesproken tijd klaar (na 30 min kon ik het afhalen). Heerlijk eten.

Bas
18 februari 2021
rob
16 februari 2021
Lammert Uilenberg
14 februari 2021
Joanne
14 februari 2021

Echt niet lekker gegeten helaas. Drie soorten vlees (kip, eend en varken) allemaal erg taai. De rest (zoals de twee soepen en de sauzen voor de Babi Pangang) vonden we heel vlak van smaak. Niet voor herhaling vatbaar dus voor ons. Bezorging was overigens stipt op tijd en eten was nog lekker warm, dus dat was prima.

Josine
14 februari 2021

Normaal gesproken prima, maar dit keer was het eten koud en het eten leek opnieuw opgewarmd. Het was niet lekker! Alles was taai en té doorgebakken. Gebakken banaan met niet rijpe bananen. Wel op tijd bezorgd.

Annoniem
12 februari 2021

Kon niet spreken van geroosterd varkensvlees, eerder gekookt vlees. Weinig tot geen smaak. Nasi was ook smaakloos. Was het geld echt niet waard. Bestel hier geen eten weer

schepers
12 februari 2021

Heerlijk!

KR
10 februari 2021

Het eten was goed, alleen jammer dat de bestelde 7-up er niet bij zat!

janna
9 februari 2021

betaald en bevestigd gekregen dat op maandag 8 februari de bestelling is aangenomen en zou worden bezorgd. Na telefoontje blijkt dat de zaak gesloten was. Wil mijn geld terug

John
7 februari 2021

Gewoon: 5 sterren. Altijd heerlijk eten. Zeer goede kwaliteit. Vriendelijke bezorging en makkelijk bestellen. Graag tot de volgende keer.

Celina
4 februari 2021

Het eten was dit keer erg zout en de soep smaakt anders dan anders. Hebben jullie een nieuwe kok...het eten smaakte voorheen veel beter.

Shannon
1 februari 2021

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jk
29 januari 2021

De saté is wel aardig, verder zijn ze veel te zoet met de babi pangang en zelfs de tomatensoep..

Lammert Uilenberg
27 januari 2021
folkerts
23 januari 2021

smaak prima. niet meer warm. bami nogal hard.

R65
16 januari 2021

Echt supersnel bezorgd, leuke bezorger. Eten ook weer heerlijk. Mijn favoriete restaurant.

Sandra Peters
15 januari 2021

Was lekker, kwalitatief goed

Pieter
15 januari 2021
rob
13 januari 2021
Gerjan Kelder
13 januari 2021

Ik ben altijd tevreden over de service en vriendelijkheid vd Blauwe Lotus. Ik vind de Budistische schotel niet zo goed meer zoals hij vroeger was. De saus is wat glibberiger en de groenten minder knapperig. Het zou mooi zijn als hij weer werd zoal eerder. Een meet Zuid Oost Aziatische benadering.

Lammert Uilenberg
13 januari 2021

Nassi met kip kerry is niet meer wat het is geweest; de stukken kip waren veel te groot en droog, dit ben ik niet gewend van De Blauwe Lotus

janna
12 januari 2021

goed op smaak, zonder vet-sin.

Zoë
11 januari 2021

Super snelle bezorging en het eten was hartstikke lekker zoals altijd!

Irma van Erp
11 januari 2021
Voornhout
10 januari 2021

Zoals altijd prima geregeld.

John
9 januari 2021

Vandaag T jap Tjoy, Babi Pangang en Foe Yong Hai besteld. Online. Dat ging al makkelijk. Er is een ruime keuze. Via E-mail werd ik op de hoogte gehouden omtrent de bestelling. Bevestiging bestelling, Status bestelling met verwachte bezorgtijd, Status bestelling met vermelding ‘Bestelling onderweg’. Daarna bezorging op tijd. Vriendelijke medewerker. Alles goed verpakt en warm. Al vele jaren is dit mijn leverancier en de kwaliteit is echt stabiel. Gebruik van verse ingrediënten, een mooie manier van gereedmaken en klaarmaken voor vervoer. Heerlijk gegeten.

Marcel
7 januari 2021
Kevin Barron
3 januari 2020

Sommige dingen waren lekker. Ander zeer matig. Als het goed is moet naast de bij gerechten 7 hoofd gerechten hebben. Ik tel er maar zes. Twee kan ik niet terug vinden. Babi ketjap bestel ik vaker en ik denk dat het spek met veel vet dit moet voor stellen, maar dit leek heel iets anders. Ik neem morgen contact op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lammert Uilenberg
2 januari 2020

Kwaliteit van de maaltijd was prima; maar jullie zijn wel veel duurder geworden in een paar jaar tijd!

Bas
2 januari 2020

Prima verzorgd en bezorgd

Jc
30 december 2020

Helaas, het viel tegen. Loempia was goed, maar vooral gevuld met alleen.taugé en de babi pangang was niet smakelijk. Waterige saus, gewoon niet goed.

Anoniem
29 december 2020
Miranda
28 december 2020

Het was weer heerlijk ! Top

Lammert Uilenberg
27 december 2020

Prima maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trijntje
26 december 2020

Er stond op de bon dat ik had betaald, maar de bezorger vroeg me nog om geld

Anna
26 december 2020

Het was weer heerlijk!

Andre
25 december 2020

Vlees was niet goed. Saté ajam wel. Jammer bestelde er al jaren.

Anoniem
24 december 2020
joyce
22 december 2020

sorry dat ik het zeg om kwart over 7 besteld en om 9 uur was het er nog niet, normaal altijdheel snel en nu nee sorry niet tevreden

Lammert Uilenberg
20 december 2020

Prima wok maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferwerda
17 december 2020

Bij deze pangang zat erg weinig star en saus,waardoor het eten erg droog was.

Wim
13 december 2020

Goed eten. Jammer is wel dat als je 2 maaltijden besteld je maar 1 vingerhoedje met sambal krijgt.

Peter
11 december 2020

Half uur later dan afgesproken. Volgens de bezorger was er een dikke klant die voorrang kreeg. Helaas moest ik naar mijn werk op het moment van de veel te laten bezorging. Mijn vrouw vind het wel lekker

Oliveira
10 december 2020

Altijd heel lekker, kwaliteit blijft gelijk. Super beleefde bezorgers ook!

Lammert Uilenberg
8 december 2020
Shannon
4 december 2020

Super snel bezorgd en erg lekker!!

Lammert Uilenberg
4 december 2020

De BLAUWE LOTUS SOEP is niet meer wat het is geweest; erg jammer want de soep is best erg prijzig en ik mis vooral de vissoorten!

Renate
2 december 2020

Zoals altijd dikke prima

Margriet
2 december 2020
Jan Roede
2 december 2020
Michel Micheal jonker
1 december 2020

Heerlijk gegeten,nu als toetje maar weer andermans wijf naaien

Eddy
30 november 2020

Keurig op tijd. Lekker gegeten.

Piea
29 november 2020

Heerlijk vers gewokte tjap tjoy en krokante babi pangang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingeborg
29 november 2020
A Braam
29 november 2020

Het werd netjes geleverd! Maar het eten was niet meer heet en het was deze keer heel erg zout

Albert
27 november 2020

op tijd, prima eten tegen een prima prijs

Keimpe
26 november 2020

Bijna alle gerechten die ik heb gehad bestaan allemaal uit dezelfde zoete saus. Zelfs de soep.

Topelen
26 november 2020

Na anderhalf uur nog geen eten ... ga wel naar de Aldi

Dobrila
26 november 2020

Eten was verrukkelijk, bezorging liet wel langer op zich wachten maar dat begrijp ik wel in deze tijd.

Anouk
25 november 2020

Beste Chinees van Groningen! Heerlijk, weer genoten. Altijd warm en smakelijk. Vriendelijke bezorging! Ga zo door

Adriaan
25 november 2020

De bezorging duurde anderhalf uur op woensdag avond. Raar want normaal zijn ze er altijd wel binnen een half uur. Eten is goed zoals altijd.

Marlous
25 november 2020

Heerlijk eten!

Shannon
22 november 2020

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
18 november 2020

Heerlijk gegeten. bezorging prima.

Kuitert
15 november 2020

Snelle bezorging en het eten is uit de kunst zeer zeker voor herhaling vatbaar.Goed en betaalbaar.Een aanrader voor iedereen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flo
15 november 2020
Charles
12 november 2020

Nasi Rames Speciaal was een alles in 1 bak. Beter is het om de gerechten van elkaar te scheiden

Lammert Uilenberg
10 november 2020

Prima verzorgde maaltijd!

Dob
9 november 2020

Vers en lekker, top!

Wilmar perdok
8 november 2020

Prima,alleen de kippensoep was veel te zout,nu eerst me wijf maar es een poosje om de fluit likken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
5 november 2020

Super lekker zoals altijd. Bezorging ook optijd en heel beleefd!

Margriet
4 november 2020

Beetje laat bezorgd maar heerlijk gegeten.

Herman
2 november 2020

Prima.Altijd lekker. Rechtstreeks bij hen besteld. Niet via thuisbezorgd.

Harry
31 oktober 2020

Tot mijn spijt neemt de kwaliteit van de gerechten af. De mifang Singapore, de kantonese voorjaarsrolletjes, de saté ajam en de tjaptjoi komen niet meer in de buurt van wat het is geweest.

Ina
31 oktober 2020

Lekker eten met gratis mini loempia’s erbij Werd netjes op tijd bezorgd door vriendelijke jongeman

Otto
30 oktober 2020

Prima gegeten. Alles was goed op smaak en was op tijd klaar. Prima!

Everts
30 oktober 2020
ajvenema
28 oktober 2020
Brenda Mulder
26 oktober 2020

Het was heerlijk en super snel bezorgd. Top ! Groetjes Brenda

Robert
26 oktober 2020
Michel
21 oktober 2020

Was weer helemaal top!

rob
19 oktober 2020
Lammert Uilenberg
19 oktober 2020

Prima verzorgde maaltijd, maar de Blauwe Lotus soep is niet meer zo goed gevuld als voorheen maar is best prijzig!

Wim
18 oktober 2020

Als je 2 gerechten besteld dan verwacht ik ook 2x sambal. Het heeele kleine beetje dat je nu krijgt is wel heeel erg zuinig. Dat kan beter. Verder prima gerechten, lekker, goed warm en snel bezorgd, top.

Rik
15 oktober 2020

Mooi op tijd en smaakte heerlijk!

Hendriks
15 oktober 2020

Was halfuur te laat.

Woltinge
14 oktober 2020

18.40 zou het eten gebracht worden. 18.43 een mail gekregen dat het onderweg was. Om 19.10 uur gebeld, eten was onderweg en mail was per ongeluk verstuurd. Eten is uiteindelijk om 19.25 uur gearriveerd. Bijna 45 minuten later dan besteld....

G. Meijer
14 oktober 2020

Alles geheel naar wens, geen idee wat een mens nog meer zou willen weten

Michael
14 oktober 2020

De kroepoek was oud en taai. De rest was prima

Lammert Uilenberg
13 oktober 2020

Prima maaltijd en keurige bezorging!

RCM
10 oktober 2020

Helaas geen sambal, wel weer heel erg lekker en vriendelijke bezorger.

aukje
10 oktober 2020
Biesma
3 oktober 2020
Wim
2 oktober 2020

Bezorgd op de afgesproken tijd. Menu voldeed aan de verwachtingen. Vriendelijke bezorger.

niet blij
1 oktober 2020

als de bezorger iets extra's moet meenemen, wordt dit nogal eens vergeten te doen. geen coca cola als extra product meegeleverd. vorige keer ijs. als alternatief 4x loempia's aangeboden,client lust alleen geen loempia. goed systeem [sarcasme]

KR
30 september 2020

Helaas geen 7-up ontvangen, die ik wel had besteld!

Bos
30 september 2020

Ik vond de bami wat rommelig , veel korte stukjes...verder was het eten goed en de bezorging snel en goed.

rob
28 september 2020
postma
28 september 2020

helaas was het eten dit keer niet wat we gewend zijn van de blauwe lotus! de bezorger was een kwartier te vroeg mijn man was nog niet thuis we twijfelen als we weer gaan bestellen..?

Anita
27 september 2020

De bezorgtijd was volgens de mail die ik kreeg een half uur eerdwr dan de bezorging. Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R65
22 september 2020

Supersnel, supervriendelijk en superlekker

Jonkers
21 september 2020

Was weer prima! Eten van de Blauwe Lotus is me nog nooit tegen gevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R van der Laan 7
18 september 2020

Lekker warm, vriendelijke bezorger.

Henny Belderink
14 september 2020

Prima kwaliteit en snelle service

Sluis
13 september 2020

Prima

O. J. Dob
12 september 2020

Bestelling 11 september was heel, heel, heel erg goed! Zo goed heb ik nog nooit van de Blauwe Lotus gehad. Heerlijke bami en Mi Hoen! Chaw Tja Tjing en Kip Szechuan was geweldig! Nieuwe kok?? Houden zo!

van dam canninga
6 september 2020
Sabina
6 september 2020

Het eten was prima. De bezorging een half uur te laat. Maar gelukkig was het eten nog goed heet.

venema
3 september 2020

prima

Nino
31 augustus 2020

De nasi was bijna zwart van de ketjap... De Char siu was heel erg droog. Ik neem nooit meer Nasi Shanghai...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
31 augustus 2020

perfect krokant spek, goede babi pangang, en prima bami en nasi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klein nagelvoort
29 augustus 2020

Wij hebben lekker gegeten maar er zat helaas een dikke pluk zwarte haren bij de kippensoep. Dat was zeer onsmakelijk.

m buiter
28 augustus 2020

de exstra bij bestelling is een no go ben er niet blij mee

Frank Ostheim
27 augustus 2020

Duidelijke website om te bestellen. Zeer ruime keuze. Perfecte kip kerrie en heerlijke tomatensoep. Aanrader.

rob
25 augustus 2020

heerlijk

Daan
21 augustus 2020

Lekker eten en snelle bezorging. Alles was goed warm en netjes ingepakt. Aanrader!