Reviews from De Blauwe Lotus Groningen

Recent reviews

4.0
Rgd Hofstee
Today

Het eten was goed maar een beetje flauw deze keer, maar zal zeker weer bestellen bij dit restaurant.

Renny
6 August 2022

Top eten houden rekening met mijn wensen. Zeer tevreden en nog heet.

Hendrik Hendriks
5 August 2022

Voor de derde maal op rij veel te laat bezorgd 1x 30 min en 1x 1uur 1x 20 min te laat volgens afspraak dus slecht.

Tom
1 August 2022

Prima eten. Alleen kwam de bezorger pas om 19.30 uur terwijl hij er om 19 uur zou zijn....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K
1 August 2022
Henk
31 July 2022

Lekker gegeten. Mooi op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frederick
28 July 2022
Michel jonker
27 July 2022

Na 2 week eindelijk me vriend weer in de armen gesloten en heerlijk gegeten,nu gaan we de hele week lekker hatseflatsen

PeterB
26 July 2022

Erg lekker en vlot bezorgd. Dank !

Johan Vorstenberg
22 July 2022

Volgende keer beter controleren of de juiste bestelde saus wordt ingepakt. Ipv satésaus is er een een of andere rode waterige saus geleverd.

Joanne Buikema
16 July 2022

Bij de bestelling 2,00 euro fooi opgegeven en via de bank betaald. Het bedrag stond op de bon. De bezorgster vroeg nogmaals om de 2,00 euro terwijl ik haar vertelde dat ik dat al betaald had. Bezorgster bleef aandringen en heb ik haar her bedrag betaald tegen mijn zin

Wim
15 July 2022
Ed
15 July 2022
Remko
13 July 2022

Elke keer als ik iets bestel bij de Blauwe Lotus komt er iets anders aan. Echt elke keer. Bovendien hebben ze koeriers in dienst niet kunnen hoofdrekenen. Geven geld teveel of te weinig terug. Echt totaal onkundig personeel dus.

richard
5 July 2022

👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K
30 June 2022

Snel, goedkoop en heeeel lekker!

Renny
26 June 2022

Vriendelijke bezorger en alles naar wens.

Jacob Koopman
22 June 2022

Het was lekker. Bedankt

KR
20 June 2022

Geef ik een fooi, zit de kroepoek er niet bij...

aleidholman
19 June 2022

Als vanouds, gewoon goed. Soms mis ik de peultjes, die zaten vroeger ook in de TjapTjoy

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
13 June 2022
Debbie Dussel
9 June 2022

Altijd goed.

J kloosterhuis
7 June 2022

Eten kwam ‘door elkaar geschud aan’ Loempia’s waren kapot. Kwaliteit eten was als vanouds goed

Ria Schat-Zwiers
5 June 2022

Zoals altijd is het eten goed ,de bezorging zoals op de afgesproken tijd . Ook niet anders gewend van de Blauwe Lotus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Udinga
3 June 2022
Marcel Schippers
28 May 2022

Helaas bij de laatste 2 bestelingen zattracties er geen sambal bij. Maar voor de rest vind ik de blauwe lotus de beste Chinees restaurant die er is.

De Groot
28 May 2022

Tsja, nu al twee keer iets verkeerd gekregen bij de bestelling. Bami in plaats van nasi en kippensoep in plaats vam tomatensoep. Geen ramp, maar wel slordig. Wel altijd lekker!

John Geijp
24 May 2022

Veel te laat bezorgd. Als het zo druk is dat de maaltijd 2,5 uur na bezorging komt, laat dat dan weten. Dan kun je ervan afzien.

Kewal
24 May 2022

Zeer tevreden

Schuurman
20 May 2022

Normaal altijd heel goed en lekker. Deze keer zat er een donker stuk in mn loempia, en een vieze geur. Klein stukje had ik al gegeten, en kreeg er buikpijn van. Opende de chat, maar werd niet op gereageerd.

Esmee
18 May 2022

als je een stempelkaart hebt lever deze dan niet in. t is slechts 1 euro korting, de bakjes zijn minder gevuld je krijgt niet de soep die je hebt besteld en er zit geen toetje bij.

Michel jonker
17 May 2022

Heerlijk gegeten,lekkere stokken sate,nu gauw afwassen en dan lekker bij vriendje bjorn op de stok zitten

G. Meijer
16 May 2022

Snel, goed en lekker Wat wil een mens nu nog meer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric Grooters
10 May 2022
Kuitert
9 May 2022

Prima eten en op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R.SchatZwiers
8 May 2022

Snelle bezorging en zoals altijd was het eten weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ernst
8 May 2022

Het eten is goed en lekker en de bestelling was precies op de afgesproken tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
5 May 2022

De laatste bestelling was nait best. Nasi was opgewarmd (rijstkorrels met bruine rand, aangebakken prei... en het geheel had een vreemde kleur. Babi was taai en zuur en Foe was ook niet meer luchtig. Ik durfde het niet te eten. Het was ook niet superwarm, 17 euro in de prullenbak. Heb de saté wel gegeten -zelf rijst gemaakt. Dit ben ik niet gewend van de Blauwe Lotus en vond het ook een domper. Graag verbetering-kwaliteit. Ik bestel wel weer, en dan zie ik graag -en proef ik graag weer wat ik eerder kreeg! Succes! Groet, Karin

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S. Strating
2 May 2022
GEA HEIDSTRA-BOL
24 April 2022

supersnel gebracht binnen een half uur ik had er een euro fooi op gezet maar omdat ik om bami vroeg ipv rijst werd daar een euro voor gerekend moet ik volgende x om denken nu heeft de bezorger nog een euro te goed krijgt hij volgende x extra

Michel jonker
15 April 2022

Heerlijk gegeten,nu weer lekker rollebollen met mijn vriend

Kayla
11 April 2022
Gonny Weemhoff
10 April 2022
Margriet
9 April 2022

Overgaar, veel bindmiddel, onsmakelijk

Ri
8 April 2022
Ellen
5 April 2022

Was een half uur telaat

Helga
31 March 2022

18:20 zou het bezorgd worden. Even later werd het 18:30. Toen een mail om 18:30 dat de bestelling onderweg was en om 19:10 kwam het pas aan. Het eten was daardoor lauw geworden. Erg jammer, kwaliteit van het eten is goed, maar had toch echt voor die prijs warm bezorgd moeten worden. Als je met 4 bestellingen (had na 25 min gebeld) om 18:30 gaat rijden, red je dat niet om iedere bestelling warm bezorgd te krijgen. Erg teleurstellend.

Kuitert
23 March 2022

Zeer goed en een vlotte bezorging

richard
23 March 2022
Hans
22 March 2022

Zeuren om een review, dan altijd 1 ster. Het is niet anders. ;-)

Dobrila
22 March 2022
Bennie
21 March 2022

Het eten is daar lekker vaak besteld daar word netjes geleverd en ik heb het nog nooit koud hoeven eten prima

Johan klunder
21 March 2022

o.a Tháp tjok besteld smaakte niet geweldig Groenten waren vers miste wat Jammer en als dan ook nog veel te laat bezorgd doek je het niet goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hramaker
20 March 2022

Het eten was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bennie
20 March 2022

Het eten was als altijd lekker en heet genoeg om goed te eten we hebben genoten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F.Haryono
19 March 2022

Het eten is echt goed vooral als die verst is dan smaakt die nog beter en de bezorger is ook echt goed en snel

Cisca Dekker
11 March 2022
Bajwa
9 March 2022

Het gaat jullie goede. Bezorgers en wachttijd zijn prima. Jullie groente is goed maar varkens vlees kan wel beter. Dit vlees smaakt vaker oude en taaie. Dit moeten jullie verbeteren. Wij zijn al jaren vast klanten en willen graag blijven. Groetjes.

Jannina
8 March 2022
J.Homan
7 March 2022

De tomatensoep is wel es lekkerder geweest. Minder lobbig, meer kipstukjes.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

X
5 March 2022

Kwam half uur te laat

John
5 March 2022

Mijn vaste bestel voorkeur. Gewoon altijd goed. Makkelijk bestellen. Ruime keuze. Snelle levering. Heerlijk gegeten.

Bjorn mulder
22 February 2022
Nicole van Meerwijck
18 February 2022
Nieman
14 February 2022

Geen kroepoek erbij en voor de 2e keer niet de juiste bestelling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
13 February 2022

Het eten is van goede kwaliteit. Helaas begint het een gewoonte te worden dat het eten gemiddeld meer dan 30 min te laat komt ondanks in de opmerking graag op tijd leveren. Het eten word 2 uur van te voren online besteld dus heb je tijd genoeg volgens mij. Tevens de dame die ik gebeld heb na al 10 min te laat vond dit de normaalste zaak van de wereld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirella
13 February 2022

Het eten is goed, maar de bezorgtijd wijkt enorm af. Rond 17.15 uur eten besteld. Bezorgtijd zou 18 uur zijn, maar werd 18.50 uur na 2x bellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debbie Dussel
13 February 2022

Altijd zeer tevreden. Porties lekker groot en smakelijk.

M.Naaijer
11 February 2022

Bestelling babi ketjap.zeer slecht. Alsof er een blikje rundvees in de jus was gegooid.hierover gebeld en degene aan de lijn zei dat ze hierover vaker telefoon kreeg.met de klacht werd niets gedaan. Er werd gezegd dat dit gerecht nu zo werd gemaakt en we het daarmee moesten doen,er werd verder geen aktie ondernomen. LAATSTE KEER BLAUWE LOTUS.

King
9 February 2022

Heerlijk gegeten en keurig geleverd

Jackie
7 February 2022

Oh dat speenvarken, wat lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
6 February 2022

Goed geregeld goede kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R K
6 February 2022

Lekkaah dankje

Greetje
5 February 2022

Prima eten!

Anoniem
3 February 2022

Wederom heerlijk eten en snel bezorgd!

Daniel
29 January 2022

Was top! Bakje met saté was een klein beetje doorgelekt. Verder was alles heerlijk.

Gonny Weemhoff
28 January 2022

Prima, lekker

Jackie
24 January 2022

Heerlijk zoals gewoonlijk, alleen soep erg waterig en slecht gevuld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
22 January 2022

Na een dag hard werken de wens om weer heerlijk te eten. Hup, naar de site van De Blauwe Lotus Groningen. Bij het bestellen loopt het water mij al uit de mond. Ruime keuze. De bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd. Nadat alles was uitgepakt kom je tot de ontdekking dat dit een maaltijd is van kwaliteit. Hoe het er uitziet, hoe het gerangschikt is, hoe het aangeboden is. Eigenlijk begint het nu pas, het opeten. Man, man, man, wat is dit heerlijk. Zeker een aanrader voor iedereen die nog moet kennismaken met De Blauwe Lotus Groningen.

smits
19 January 2022

kip was niet gaarde garnalen smakeloos het liet tewensen over succes en beterschap

Jackie
15 January 2022

Bestelling wel veel te laat maar oh God hoe lekker is dat speenvarken en de kip met champignons en mihoen

Eva Wortmann
14 January 2022
Anja
11 January 2022

Prima Chinees eten en een snelle bezorging.

Willem
10 January 2022

Geen klachten, eten was goed, bezorging was prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bos
7 January 2022

Eten zou om 18.20 gebracht worden , bezorger kwam pas om 18.50. Bezorger was een vriendelijke jongeman.

Johan
7 January 2022
Jackie
6 January 2022

Had het keuze menu voor twee personen met extra kippensoep. Ik heb altijd mihoen ipv rijst, bami en nasi en was erg smakelijk en beter en lekkerder van structuur dan de oude mihoen. Lekker veel groente en kip overal in, heel smakelijk en niet vet. De speenvarken was ook mega lekker

John
1 January 2021

Voor de jaarwisseling een makkelijke maar heerlijke keuze gemaakt. Online bestellen. Makkelijk door de website zoeken naar heerlijke gerechten vanuit een ruime keuze. Als je kijkt hoe de groente is gesneden weet je gewoon dat dit eerste klas kwaliteit is. De manier waarop het vlees is bereid maakt alles zo compleet. De kippensoep is als vanouds zo lekker en de nasi goreng altijd lekker. Blauwe Lotus Groningen, dit was weer super. Snelle bezorging volgens opgegeven tijd.

Greetje
1 January 2021

Warm en op tijd bezorgd

henk de jong
30 December 2021

Weer heerlijk gegeten. Mooi op tijd. Prima.

de Beer
28 December 2021

Bezorging was sneller dan voorspeld, maar van het "gratis" drankje geen spoor te vinden, jammer !

RWB
26 December 2021
Lucas
26 December 2021
Annelies
22 December 2021

45 minuten te laat… bel dan gewoon even! Kwaliteit is verder prima

Melinda
12 December 2021

Toen we belden dat we al 20 minuten verder waren dan de bedoeling was, kregen we te horen dat wij niet in de bezorgroute vielen, terwijl we 4 week terug ook bij hun besteld hadden.. totaal niet klantvriendelijk. Terwijl we het eten zo lekker vinden..

Jackie
10 December 2021

Heerlijk dat keuzemenu, is nieuw voor Blauwe Lotus maar nu kan je bestellen wat je lekker vindt voor een leuke prijs. Bezorging is altijd top maar deze meneer was super aardig. Ben mega verkouden dus vriendelijk gevraagd op afstand of hij het even binnen om de hoek wilde zetten omdat ik niemand wil besmetten. Leuk praatje gehad. Eten heerlijk en veel. Heel tevreden.

Do
10 December 2021
H. de Jonge
8 December 2021
Agnes
8 December 2021

Snelle bezorging, eten goed op temperatuur en attente bezorger. Top!

Joke Kwanten-Bouman
7 December 2021
Lammert Uilenberg
7 December 2021
Sabine
5 December 2021

Het eten zoals altijd lekker. Alleen ook nu weer: één vingerhoedje sambal voor twee gerechten - dat snappen we niet. De bezorger was 10 minuten te laat, vandaar slechts drie sterren.

Greetje
4 December 2021

Op tijd bezorgd en nog erg wsrm

wittemagie
4 December 2021

word al slechter daar!

richard
29 November 2021

👍.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alberta Meijer
28 November 2021

De loempia's van u waren altijd heerlijk knapperig en vers bereid. Deze keer en de vorige keer leek het wel een opgewarmde loempia: slappe korst, bruinige tauge, nauwelijks ei of vlees erin. Ik denk dat ik dat niet meer bij u bestel.

Rem
28 November 2021

Ik bestel al jarenlang af en toe bij jullie en ben altijd heel enthousiast geweest, met name over de Chinese culinaire gerechten en de wokmenu’s, maar de laatste drie keer was het niet meer in orde. Het was zo verschrikkelijk zoet en zout dat het zonder de rijst of mihoen bijna niet meer te eten was. De eerste keer dacht ik aan een ongelukje in de keuken, maar het lijkt nu toch wel structureel te zijn. Volgens mij kan het haast niet de bedoeling zijn om het op deze manier te verkopen, dus ik hoop oprecht dat jullie deze gerechten ook zelf gaan proeven en kritisch beoordelen, om ze weer net zo smakelijk te maken als ze voorheen waren.

Gerard Klasens
24 November 2021

Het liep de wel wat uit de hand wat de bezorgtijd betreft en dat een kwartier oké maar een uur en een kwartier niet ,dag graag een belletje . Oja het was weer heerlijk!

Jackie
18 November 2021

Super lekker eten weer zoals gewoonlijk

13 November 2021
John
13 November 2021

Vandaag bescheiden gehouden. Een bak nasi goreng. Een bak tjaptjoi. Een bak babi pangang. Zelfs met deze combinatie heb ik heerlijk gegeten. Echt gebruikte ingrediënten. Super bereidt. Echt een aanrader.

Malou
8 November 2021

Eten was lekker maar zat een stuk wit plastic in

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jackie
8 November 2021

Heerlijk malse kip met zwarte bonensaus en mihoen. Kippensoep ook heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
29 October 2021

Perfect

Henk
29 October 2021

Lekker gegeten. Mooi op tijd.Top.

Jan
29 October 2021

Jammer van de nasi.Deze was koud.

Oliv
28 October 2021

Smaakt goed en wordt snel en netjes bezorgd. Wel merk ik langzaamaan verschillen; voor de tweede keer op rij 8 mini loempia’s gekregen in plaats van de betaalde 10 zoals het op de website staat. Ook lijkt de satésaus de laatste tijd wateriger.

jetty hoving
24 October 2021

kwaliteit gaat steeds veder achteruit en de sate lag plat in de tas dus saus was eruit gelopen.Alleen de tomatensoep was heerlijk maar de prijzen gaan steeds verder omhoog en kwaliteit achteruit.

Heine van leeuwen
20 October 2021

Heerlijke loempia's !

Esmee
20 October 2021

de indische rijsttafel met tomatensoep was heerlijk een echte aanrader

Kuitert
18 October 2021

Optijd bezorgd en heerlijk eten.aanbeveling voor anderen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

King
16 October 2021

Al jaren vaste klant en nog steeds zeer tevreden.Lekker eten en snelle bezorging👌👌

.
16 October 2021

👍🏾👍🏾

Greetje
15 October 2021

Snelle bezorging, nog erg warm en vriendelijke bezorger

Nanny Wolters
12 October 2021

gemakkelijk te bestelen binnen de tijd geleverd en nette bezorger

Jackie
10 October 2021

Na mijn vakantie gelijk weer heerlijk eten besteld. Was heerlijk zoals gewoonlijk, alleen beetje jammer dat als je bij de bestelling opgeeft geen melk, boter of garnalen (vanwege allergie) je kroepoek cadeau krijgt van de zaak 🙈 maar t was lief bedoeld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
2 October 2021

Echt heel lekker gegeten. Het bestelde was warm bij binnenkomst. De ingrediënten waren vers. De smaak heel goed.

A Bouwman
25 September 2021
Jackie
18 September 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk eten en op tijd bezorgd

Frieda
12 September 2021
Cisca Dekker
12 September 2021

Zoals vanouds, heerlijk gegeten en snel bezorgd. Bovendien was de maaltijd goed warm.

Joh
11 September 2021

Een rustige dag vandaag. Dus geen gedoe. Bestellen bij de Blauwe Lotus. Als je de groente bekijkt Zie je dat het met liefde is klaargemaakt. De rijst is heerlijk op smaak. De voedsel was bij ontvangst gewoon heet. Echt een pluim.

Rgd Hofstee
11 September 2021

Lekker eten en ruim voldoende, vlot bezorgd door vrolijke bezorger.

Joke
9 September 2021

super snelle bezorging, prima kwaliteit

Martin
8 September 2021

In hoofdletters had ik vermeld: GRAAG ÉÉN LOEMPIA VEGETARISCH! Daarna werd ik gebeld: klopt dat wel? Eentje mét vlees en eentje vegetarisch? Netjes natuurlijk. En ja, dat was inderdaad de bedoeling. Bij het ophalen werd me nogmaals op het hart gedrukt: één van de loempia’s is vegetarisch. Het stond zelf vermeld op de verpakking. Dus was ik lichtelijk verbaasd dat, toen we eenmaal aan tafel zaten, overal vlees in bleek te zitten. Zoals al twee keer eerder is gebeurd. Eigenlijk ben ik er wel een beetje klaar mee. Maar ja, de rest van het eten was dan weer prima… :-)

Jackie
8 September 2021

Heerlijk eten weer en zeer correct en warm bezorgd

Esmee
2 September 2021

als je een rijstafel besteld met tomatensoep dan verwacht je ook de lobbige smaakvolle tomatensoep. Dit is nu voor de 3de keer op rij dat ik smaakloze watersoep krijg waar je heel vaag een vleugje kip proeft. De koe yoe lok was erg vet en de kroepoek was niet vers. De rest van de tafel was lekker en goed gevuld. Een snelle stille vriendelijke geduldige bezorger

Ucu J. Akihary
22 August 2021

Het vlees was wat taai ....

Marieke Buitenweg
22 August 2021

De vegetarische maaltijden van de Blauwe Lotus vinden wij zeer smakelijk! De bezorging was zeer zeker ook goed, maar had nog elektrisch gekund.

Jackie
15 August 2021

Wederom heerlijk gegeten. Eten werd snel en heet bezorgd, ondanks dat ik best ver weg woon. Mie Fang met kip, kippensoep, Kantonese Voorjaarsrolletjes en Chan Tja Tjing, alles was even heerlijk. Ik zou het fijn vinden als bij de bijgerechten extra buttons komen voor extra groente, extra kip, extra beef etc. Voor de rest wederom zeer tevreden.

John
9 August 2021

We hadden zin om weer eens heerlijk te eten. Online even gekeken en we kwamen weer uit bij de Blauwe Lotus in Groningen. Uit het ruime aanbod een keuze gemaakt. Via e-mail de bevestiging gekregen en het te verwachten bezorgtijdstip. Tien minuten eerder ging de deurbel. Goed verpakt en heerlijk warm werd het eten bezorgd. De koks hebben echt hun best gedaan om er weer iets heerlijks van te maken. Echt top.

Kuitert
9 August 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd.uitstekende zaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
8 August 2021

Eten was heerlijk en perfect warm, erg snel bezorgd.

Wim
7 August 2021

Supersnel bezorgd

Erik
7 August 2021

Snel bezorgd, goed eten, had de tjap you foe, beste Chinees. !

Patrick Jonkman
5 August 2021

Heerlijk gegeten weer en prima op tijd

Esmee
4 August 2021
Jo
3 August 2021

Bestel al jaren regelmatig het maandmenu nooit iets op aan te merken gehad. Maar de laatste paar keer is het en smaakloos en het babi pangang vlees is niet weg te krijgen zo taai en droog , de foe Yong hai is ook niet wat het geweest is , erg jammer . De bezorging is wel als vanouds niks op aan te merken.

Helmus
31 July 2021

De bezorging was 15 minuten later en het eten was lauw, maar smaakte goed.

Richard
29 July 2021
Kars Dreesman
26 July 2021

Alles prima in orde en zoals altijd goed van kwaliteit

Gerard Hoeksma
22 July 2021
Michel jonker
21 July 2021

Heerlijke saté,nu bij mijn vriendje Justin op de stok zitten

Haan
19 July 2021
Ingeborg
18 July 2021

Super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
17 July 2021

Het was tijd voor een heerlijke oriëntaalse maaltijd. De keuze was snel gemaakt: De Blauwe Lotus. Uitgebreide en toch overzichtelijke menulijst. Eenvoudig bestellen. Direct een bestelbevestiging. Binnen een minuut een Verwachte bezorgtijd-bericht. Na zo'n 25 minuten de mededeling dat de bestelling onderweg was. Daarop werd de bestelling ruim op tijd bezorgd. Goed verpakt. Goed warm. Heerlijk gegeten. Echt voortreffelijk.

Bernardus
16 July 2021

Er zat meer bij dan ik had besteld,daar had ik niet om gevraagd,en het was ook niet lekker.????

Jackie
15 July 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd. Alles smaakte ook goed

..
13 July 2021
Anoniem
11 July 2021

Zeer snelle bezorging. het meeste vlees was goed en mals. Echter vond ik de gerechten weinig smaak hebben. De rendang was niet ok. Taai en compleet smakeloos.

Bart
9 July 2021

Heerlijk eten en prima stipt bezorgt.

Gerard Hoeksma
7 July 2021
Joke
30 June 2021

bezorging mooi op tijd en eten lekker warm en goede kwaliteit

de Boer
28 June 2021

Niks mis mee. Goede Saté.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan Ploeger
28 June 2021

Zoals het hoort, besteld, afgeleverd zoals afgesproken.

Weersing
27 June 2021
Anoniem
27 June 2021

Eten was weer heerlijk en goed warm, snel en vriendelijk bezorgd. Helemaal prima!

M zwarts
26 June 2021

Heerlijk eten, en mooi op tijd bezorgd!

Janny
25 June 2021

Eten was heerlijk. Niets op aan te merken.

Lekkel
22 June 2021

Lekker ty!

Jon
22 June 2021

Niet speciaal. Flauw eten en niet warm geleverd.

Gerry
22 June 2021

Niet helemaal compleet, kroepoek mistte maar verder (weer) dikke prima

henk.
21 June 2021

lekker gegeten.Prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jetty hoving
15 June 2021

de kwaliteit vd bami holt achteruit,geen stukje ei meer te bekennen en vieze groene stukken prei erin.ook heb ik zovaak gevraagd om wat sambal erbij te doen en jullie doen dat gewoon niet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eakuitert
14 June 2021

Heerlijk en precies op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annick
13 June 2021

Eten was ranzig. Simpel en geen aandacht aan besteedt. Erg jammer want wel goeie maaltijden gehad bij dit bedrijf

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingeborg
13 June 2021

Super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bas
10 June 2021

Prima maandmenu

rob
8 June 2021
Shannon
7 June 2021
Koning
7 June 2021

Nasi ipv bami gekregen. Eten was lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
6 June 2021

Weer een online bestelling geplaatst bij De Blauwe Lotus Groningen. https://bestellen.blauwe-lotus.nl Via de website is het makkelijk zoeken in het uitgebreide aanbod. Daarna de keuze doorgeven en de bestelling is gemaakt. Gelijk via e-mail de bevestiging, daarna de status en daarna moment van bezorgen. Het eten was weer heerlijk. De Blauwe Lotus weet hoe dit eten klaargemaakt moet worden. De kwaliteit is over een termijn van vele jaren stabiel gebleken. Zeer zeker knap werk. Hartelijk dank voor de heerlijke maaltijd.

Van dijke
5 June 2021

De smaak is prima. Vond de groente iets te rouw.

Nick
31 May 2021

Superlekker weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Airmanis Akihary
28 May 2021

Het smaakte prima en de bezorging was mooi op tijd ....

Esmee
27 May 2021

Ik bestel al jaren bij jullie. Deze keer heb ik t online gedaan.waardoor ik nu dus hier ben beland. De kip kerrie was weer heerlijk alleen deze keer iets te rijkelijk gevuld met groente waardoor je minder kip krijgt. De lekkerste verhouding is nog steeds 1 op 3. Het schommelt vaak tussen deze verhouding en de 1 op 4 verhouding omdat de kipstukjes varrieren van grote. Maar de verhouding 1 op 8 gaat me iets te ver

Stockmann
25 May 2021

We hadden 17.40 aangegeven, helaas kwam het pas om 18.25.

Voornhout
24 May 2021

Keurig op tijd, lekker warm en weer van prima kwaliteit

Eakuitert
23 May 2021

Geweldig in een woord

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Doddema
23 May 2021
Bert
23 May 2021

Ik had een loempia besteld en dan verwacht je dat er kip in zit, maar ik vond alleen maar veel taugé en een paar kleine ondefinieerbare stukjes vleesachtig iets. De bezorging was goed precies op het afgesproken tijdstip.

Tjaard Groenboom
18 May 2021

Al jaren onze bezorg Chinees.Heerlijk eten en prima bezorging 👍👍

beerda
15 May 2021

Shang hai.. niet te eten zo weggegooid ......... loempia prima

Remmelt
14 May 2021

Meestal bestel ik bij de Blauwe Lotus de culinaire- of wokgerechten, die zijn fantastisch van smaak en altijd goed. Gisteren een Indische rijsttafel besteld maar dat was vooral een verzameling vlees en saus. Geen passie of inspiratie in te vinden. Volgende keer weer iets anders.

bos
14 May 2021

de mini loempia's hebben we helaas niet kunnen opeten, ze smaakten en roken erg muf.. bezorgers zijn vriendelijk alleen was het eten er 20 min later dan verwacht

van dam canninga
8 May 2021

kwam eerder dan gedacht smaakte heerlijk

Vd Steen
8 May 2021

3sterren omdat de Koe Lou Yok niet lekker was. Het beslag was keihard gefrituurd en erg vettig. Het andere gerecht, speenvarken, was uitstekend. Jammer voor het geheel. Bezorging was uitstekend.

K.Venstra
7 May 2021

Su ja fan besteld, een van onze lievelingsgerechten. Was zoals altijd prima! Lekker veel vlees met heerlijke saus.

Shannon
4 May 2021

Super

Rinket
3 May 2021

Mooi op tijd. Uitstekend van kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pijl
29 April 2021

Er zat aan de loempia's een oud vet smaak :( De tomatensoep was wel lekker mooi dik De rest was redelijk Hoeveelheid was wel netjes

Chris
27 April 2021
Martha
27 April 2021

Alles was uitstekend. We hebben heerlijk gegeten.

Judith
27 April 2021

Superlekker en snel bezorgd!

John
26 April 2021

De Blauwe Lotus Groningen staat garant voor heerlijk eten. Als je het bestelde uiteindelijk op je bord ziet liggen dan loopt je het water uit de mond. De kleuren en de heerlijke geur. Als je dan gaat eten is dit gewoon een bevestiging van de kwaliteit.

Tineke
23 April 2021

Helemaal goed.

Hemmer
18 April 2021

Eten was zoals altijd heerlijk, alleen misten de miniloempia's die we ook besteld hadden. Omdat we visite hadden hebben we hier niet meteen achteraan gebeld, en het was natuurlijk ook meer dan voldoende, maar wou het toch nog even gezegd hebben

Evy
18 April 2021

Erg lekker! Grote porties

Koonstra
16 April 2021

Normale gesproken dik tevreden Maar dit keer was de rijst aangebrand Dus dat is helaas hier weggegooid

Harry
12 April 2021
henk
12 April 2021

heerlijk gegeten. Top,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoniem
10 April 2021
John
10 April 2021

De Blauwe Lotus Groningen is een zeer goede keuze om lekker te eten. Makkelijk online bestellen. Ruime keuze. Na de bestelling via mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. Deurbel: HEERLIJK ETEN.

Lida bekker
9 April 2021

Bami met babi pangang het was lekker. En de afgesproken tijd klopte ook perfect.

Ellen
7 April 2021

Lekker eten! Was nog goed warm toen het bezorgd werd. Had wat meer kroepoek bij gemogen vond ik. Bezorging was mooi op de afgegeven tijd, zelfs nog iets eerder.

groenendal
6 April 2021

duurt veel te lang 80 minuten wachten op bezorging

Anna
5 April 2021
Sabine
5 April 2021

De bezorging was prima. We geven hier toch minder sterren vanwege de bestelling. We missen namelijk op de website een klein beetje toelichting bij de gerechten. We vonden het ook wat slordig dat er nu, met Pasen, over eventuele vertraging vanwege drukte rond de kerstdagen wordt gesproken. En ten slotte nog een ding: je bestelt twee maaltijden en je krijgt er één vingerhoedje sambal bij. Dat kan toch anders?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jannie
4 April 2021
Tineke
1 April 2021

Weer heerlijk gegeten. Top.

Ferwerda
29 March 2021
Bas
29 March 2021

Goed eten,vriendelijke bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard Klasens
28 March 2021

Al klant sinds 1999 en nooit klachten altijd lekker!! maar vandaag geen poedersuiker bij de Pisang Goring maar dat kan gebeuren.

Bakker
27 March 2021

Bezorging duurde lang, het zou om 17 uur bij ons zijn, kwart over 5 gebeld, waren ze onder weg, de koe Lo yok was hard, gebeld kreeg nieuwe, nieuwe was erg vet, droop uit het zakje. Zou niet snel weer iets daar bestellen

rob
24 March 2021
Pieter
24 March 2021
rob
23 March 2021
anoniem
20 March 2021
John
20 March 2021

Besteld, bezorgd en weer heerlijk gegeten. Echt lekker.

Elzer
19 March 2021

Ja SUPER goed, ik bestel wel vaker en altijd overheerlijk bereid. Wat een fijne Chinese keuken. Dikke 10 aan rader hier uw eten te bestellen.

Ivonne
18 March 2021

De loempia was heel erg slecht gebakken. Super vet, slap, zag er niet uit, bah. Nog niet eerder zo gehad, weg moeten gooien. Dag 4 euro.

Kennie Schepers
16 March 2021

Snel bezorgd, eerder dan gepland. En eten was weer lekker.

Tineke
16 March 2021

Heerlijk gegeten. De groente was lekker knapperig. Netjes geholpen en te woord gestaan. Top.😊

Roy Herman
13 March 2021

Wat weer als altijd... Heerlijk!

EZ
11 March 2021
Arend
6 March 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd geleverd

Oostra
5 March 2021

De groente van de tjaptjoi was uitstekend en vers. Het vlees was slecht, ik vraag me zelfs af of het wel varkensvlees was

Wessel
1 March 2021

Een half uur later dan gewenste tijd terwijl de bestelling meer dan drie uur vóór die tijd is gedaan

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

BS
28 February 2021
Ingeborg
24 February 2021

Het was weer lekker en veel.

R65
22 February 2021

Snelle bezorging, aardige bezorger, lekker eten

Ferwerda
21 February 2021

Loempia vorige keer met kip. Nu met ei,liever volgende keer met kip.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niki
20 February 2021

Eten was lekker, bezorging prima.

Dianne
19 February 2021

Heerlijk mals vlees in babi pangang en saté. Alles was goed warm. Bestelling stond op afgesproken tijd klaar (na 30 min kon ik het afhalen). Heerlijk eten.

Bas
18 February 2021
rob
16 February 2021
Lammert Uilenberg
14 February 2021
Joanne
14 February 2021

Echt niet lekker gegeten helaas. Drie soorten vlees (kip, eend en varken) allemaal erg taai. De rest (zoals de twee soepen en de sauzen voor de Babi Pangang) vonden we heel vlak van smaak. Niet voor herhaling vatbaar dus voor ons. Bezorging was overigens stipt op tijd en eten was nog lekker warm, dus dat was prima.

Josine
14 February 2021

Normaal gesproken prima, maar dit keer was het eten koud en het eten leek opnieuw opgewarmd. Het was niet lekker! Alles was taai en té doorgebakken. Gebakken banaan met niet rijpe bananen. Wel op tijd bezorgd.

Annoniem
12 February 2021

Kon niet spreken van geroosterd varkensvlees, eerder gekookt vlees. Weinig tot geen smaak. Nasi was ook smaakloos. Was het geld echt niet waard. Bestel hier geen eten weer

schepers
12 February 2021

Heerlijk!

KR
10 February 2021

Het eten was goed, alleen jammer dat de bestelde 7-up er niet bij zat!

janna
9 February 2021

betaald en bevestigd gekregen dat op maandag 8 februari de bestelling is aangenomen en zou worden bezorgd. Na telefoontje blijkt dat de zaak gesloten was. Wil mijn geld terug

John
7 February 2021

Gewoon: 5 sterren. Altijd heerlijk eten. Zeer goede kwaliteit. Vriendelijke bezorging en makkelijk bestellen. Graag tot de volgende keer.

Celina
4 February 2021

Het eten was dit keer erg zout en de soep smaakt anders dan anders. Hebben jullie een nieuwe kok...het eten smaakte voorheen veel beter.

Shannon
1 February 2021

Lekker en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jk
29 January 2021

De saté is wel aardig, verder zijn ze veel te zoet met de babi pangang en zelfs de tomatensoep..

Lammert Uilenberg
27 January 2021
folkerts
23 January 2021

smaak prima. niet meer warm. bami nogal hard.

R65
16 January 2021

Echt supersnel bezorgd, leuke bezorger. Eten ook weer heerlijk. Mijn favoriete restaurant.

Sandra Peters
15 January 2021

Was lekker, kwalitatief goed

Pieter
15 January 2021
rob
13 January 2021
Gerjan Kelder
13 January 2021

Ik ben altijd tevreden over de service en vriendelijkheid vd Blauwe Lotus. Ik vind de Budistische schotel niet zo goed meer zoals hij vroeger was. De saus is wat glibberiger en de groenten minder knapperig. Het zou mooi zijn als hij weer werd zoal eerder. Een meet Zuid Oost Aziatische benadering.

Lammert Uilenberg
13 January 2021

Nassi met kip kerry is niet meer wat het is geweest; de stukken kip waren veel te groot en droog, dit ben ik niet gewend van De Blauwe Lotus

janna
12 January 2021

goed op smaak, zonder vet-sin.

Zoë
11 January 2021

Super snelle bezorging en het eten was hartstikke lekker zoals altijd!